Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

hohohóember kiemelt beszámolói
hohohóember
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
Magyarország
Bánkút
2023.02.08.
02.07-én voltunk. A 2. pálya teteje erősen kopott és buckás (kb. 25m), a többi része nagyon jó, az alsó részén van néhány apró kő a havon. A többi részén nagyon rendben van a pálya. Az 1-es pálya szebb, de vékony és keményebb rajta a hó. A 3. pálya tetején - mivel ősszel nem kaszálták rendesen - kilátszódik néhány cserje ága, közepén enyhén kopott, alja rendben van. A 4. pálya teljesen OK. A 6-os pálya felső része OK, a 4-es és a 3-as között teljesen jó, a 3-as és a kettes között vannak kopott részek, a hármashoz közeli részen vannak kis kövek a pályán. A felső erdei út (ami a 3-as pálya tetején indul) erősen buckás. A középső erdei út (a 2-ről a 3-asra vezető) teljesen rendben van, az alsó erdei út is jól síelhető (a gyerekek szeretik). Ez volt a keddi állapot. Ha ezeket a kompromisszumokat el tudod fogadni, akkor ár érték arányban a legjobb hely Magyarországon. Gyorsak a felvonók és jók a pályák. Nincs tülekedés, kevesen vannak, gyakorlatilag nincs várakozás. Mi - felnőttek és gyerekek - nagyon élveztük. Eddig folyamatosan nyitva voltak, kivéve hétfőt, mert az náluk üzemszünet.
hohohóember
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
Magyarország
Bánkút
2023.01.29.
Mi szombaton (01.28.) voltunk Bánkúton. Az alsó parkolóknál a hó nem volt eltakarítva, kellett a hólapát és a segítség még a beállásnál is. Ennyi rossz volt, ezen kívül csak jót mondhatok. A pályákat jól előkészítették, az 1-es pálya egyenesen szuper volt. A 3-as pálya teteje nem volt megcsinálva, de a felső 50 m utáni részen még du. is lehetett ratrakcsíkokat ropogtatni. A hó élmény volt, nem olyan jégkása, amilyennel manapság gyakran találkozni a hóágyúzott magyar síterepeken. Du. kezdett egy kicsit buckásodni de tényleg csak minimálisan. A 3-as és 2-es pálya közötti alsó, erdei átjásót sajnos nem pucolták ki (nem vágták ki a lehajló ágakat), pedig azt a gyerekek nagyon szeretik. Én, ha nem akartam várakozni a felvonónál, akkor - várakozási idő nélkül - a B felvonón mentem föl. A felvonók ugyan nem kezdőknek és kisgyereknek valók, de nekem nagyon tetszenek, mert sokkal hamarabb feljutok velük, nem állítják meg félpercenként. (A Tatrapoma szombati kezelője nagyon figyelmes volt, a bénábbaknál lassította a felvonót, ha kellett le is állította, de csak ha kellett...) Szerintem délelőtt többet síeltem, mint Mátraszentistvánban egy egész napon.
U.i.: Amikor 4 éve először voltunk Bánkúton, akkor a Tatrapomát egyszer sem állították meg. A 6-éves fiam az első métereket - szó szerint! - repülve tette meg. Jó gyorsra állították... De nem szegte kedvét, hozzászokott, sőt még tetszett is neki.
hohohóember
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
Magyarország
Dobogókő
2018.03.06.
Mi márc. 1-én voltunk Dobogókőn (két gyerek és én, az apjuk). Ragyogóan sütött a nap, az elején még a felső részen is egy kicsit érzékelhető volt, hogy másfél napja kezelték a pályát. Délutánra már erősen megkopott, viszont - dobogókői mértékkel mérve - nem volt túl buckás (egy héttel korábban már síeltünk itt egyszer, akkor brutálisan buckás volt, de erőnléti edzésnek nagyon jó volt). Az erdei szerpentinnél csak a kanyarok koptak ki, egyébként jó volt a hó. Az alsó részen szerintem egészen elfogadható volt a pálya minősége, csak a felvonó előtt kopott ki a pálya. Összességében jót síeltünk, a gyerekek élvezték. Aki inkább elfáradni szeretne, illetve megérinti a "retroérzés", és nem élménysíelni szeretne, valamint már tud valamennyire síelni, annak kiváló.
Külön ki kell emelnem, hogy a zsindelyesben nagyon segítőkész volt az eladónő.
Másnap Eplénybe mentünk. Az volt az érdekes, hogy a fekete pályák minősége egyáltalán nem volt jobb mint Dobogókőn a meredek rész, bár Eplényben is elromlott a ratrak, így nem kezelték a meredek pályákat.
IMG-42511.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.