Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

gavri által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
gavri
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2011.02.26. 09:58
Az üzemeltetőktől szeretném kérdezni, hogy van-e esély ebben a szezonban a 2-es pálya megnyitására?
gavri
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2010.02.11. 15:32
Tisztelt Sípark!
Az előttem szólóhoz hasonlóan a feljutás körülményei iránt érdeklődnék. Holnap látogatnánk el Mátraszentistvánra, de a mátrai útviszonyokról nincs információnk.
Köszönettel,
gavri
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2009.03.02. 13:49
Az előző üzenet pontosításra szorul: az erdei kék pálya száma 1-es.
gavri
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2009.03.02. 10:27
Vasárnap voltunk Aranyidán, a felső pályákon jót lehetett csúszni. Némi fátyolfelhő csak délután zavarta a napsütést, ezért a napnak kitett részek enyhén kásásodtak, míg az árnyékban végig porhó volt. Délutánra a 3-as és 4-es főleg alsó szakasza több helyen jegesedett, de nem annyira, hogy zavaró lett volna, igaz a láthatóan kezdők a változó hóminőség és a jég miatt sokat estek-keltek. Mindkét fenti tárcsás egész nap üzemelt, de a 6-os kék snowboard pálya felső szakaszát, gondolom az előző napi verseny után lezárták. A hóalap szerintem elég ahhoz, hogy a héten még jókat lehessen síelni, kivéve, ha valami nagyon hirtelen felmelegedés jön esővel kombinálva. Ha mentek, akkor javaslom, hogy tanulmányozzátok ezt a honlapot ( http://www.wunderground.com/global/stations/11958.html ), amelyen napszakos bontásban és folyamatosan frissítve lehet ismerkedni a kojsovska holai meterológiai állomás adataival (csapadékminőség és hőmérséklet). Tapasztalatom szerint pontos. Ami az erdei 4-es kék pályát illeti, csatlakozom az előttem szólóhoz, finoman szólva nincs jó állapotban. Lejönni a parkolóhoz az ülésessel érdemes, vagy a pálya szélén óvatosan kb. a feléig csúszni, majd ballagni! Jó síelést!
gavri
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Topik: Mariazell
2009.01.27. 13:47
Tegnap tértünk vissza Mariazell és környékéről. A hétvége ellenére a lifteknél gyakorlatilag nem volt sorban állás, kivéve a szombatot, amikor rendezvény miatt muszáj volt átmenni Annabergbe. A pályák állapota jó, remekül karbantartott, bár a mariazelli oldal hosszú kék pályáját és a 8-as piros pályát a délutáni napsütés erősen megviselte. Ellenben a St. Sebastian felé eső, a nap nagyobb részében árnyékos - nyugati és északnyugati fekvésű - piros és fekete pálya egész nap kiváló minőségű. A 2-es piros nagyon jól élvezhető, a felső inkább kék szakaszt követő meredek rész jó esésű és széles. A feketének jelzett pálya inkább piros, de technikailag nehezebb, mert szűk és keresztbe mindkét irányba kifelé is lejt.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.