Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lendy által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lendy
5 élménybeszámolót írt
5
10 éve tag
2015.02.12. 22:54
Az elmúlt napok változatosan alakultak a hegyen. A vasárnap-hétfői viharos szélben óvatosan jártak a liftek és a síelők is. A havazást keddre ragyogó idő váltotta. Szerdán a hatos kabinos reggel műszaki hibával "boldogította" gyengébb gyomrú utasait, folyamatos vészmegállásokkal himbálta a fülkéket kb egy órán keresztül.
Reggel kilenctől tízig a völgyállomásnál erős a forgalom, érdemes előtte vagy utána becsekkolni.
A két napja tartó olvadás meghozta a síelők szilaj kedvét, a pálya viszont néhol jeges, máshol tapadós, ennek eredményeképp tegnap egyszer, ma sajnos háromszor fordult a helikopter a hegyen, de kisebb ápolásból is akadt elég.
Szóval a héten szép az idő, csodásakat lehet itt siklani, de vigyázzatok magatokra és sítársaitokra, kérlek!
Lendy
5 élménybeszámolót írt
5
10 éve tag
2015.01.31. 00:16
Gyerekek és sítechnikák: 6 és 8 éves gyermekeim tavaly álltak először lécen Kreischbergen. Délelőtt a piros dzsekis cégnél tanulgattak.Mikor délutánonként együtt síeltünk velük, akkor a tanulópályán végig erős koncentrációval és csak terelgetésre voltak hajlandóak kanyarodva haladni (inkább jöttek volna golyóban), majd mikor leértünk a felvonóhoz, olyan gyönyörű balkanyarokat vágtak le minden rábeszélés nélkül (szépen, pontosan benavigáltak a sor végére), hogy öröm volt nézni. Jót mosolyogtam azon hogy bennük van a mozdulat, csak felszínre kell hozni. Ehhez viszont oktató kell, mert az külön mesterség, érthetően rávezetni valakit egy mozgássorra.
Itt olvasva, nagyon amatőrként viszont elbizonytalanodom: én azt ugyan honnan tudjam, melyik a "helyes" technikát oktató iskola?!
Lendy
5 élménybeszámolót írt
5
10 éve tag
2014.02.11. 15:47
Szia, Fireant!

Némi kisgyerekes tapasztalat a helyszínről, oktatásról:januárban voltunk egy 5 és egy 7 évessel Kreischbergen. Ők már nem alszanak délután, viszont úgy lefárasztotta őket a délelőtti odafigyelős, gyakorlós két óra az oktatóval, hogy esélye nem lett volna őket délután is rávenni a szervezett síelésre(pedig van energiájuk bőven). Egy hosszú ebédszünet után inkább családilag csúszkáltunk kicsit, aztán vége is lett a sínapnak. Ha a gyerkőcötök bír zajban szundítani, azt is kipróbálhatjátok hogy ráérősen fogyasztotok valamit a nagy hütte (K.wirt) emeletén, amíg valamelyikőtök ölébe dőlve töltődik kicsit a gyerek. Van fent egy játszószoba is, egy apró ablaktalan kuckó, kb 3 négyzetméter, olyan mint egy barlang, a gyerekeknek tetszett.
Az első két nap után úgyis kiderül, mit bír a gyerek, készülj a legmacerásabb verzióra, úgy nem érhet csalódás! :)

Az oktatásnál pedig hiába néztük ki az öt napos 2*2 órás csomagárat, a hölgy, aki kezelésbe vette a fiúkat felvilágosított, hogy alkalomról-alkalomra működnek. Hiába van a weblapjukon az ajánlat, a gyakorlatban minden két órás síelés után fizettünk, ha nem voltak öten, akkor a kiscsoportos árat, ha megvolt a létszám, akkor a normál csoportárat.
Jó síelést :) !
Előzmény: (Fireant 169397)
Lendy
5 élménybeszámolót írt
5
10 éve tag
2014.01.11. 16:48
Nézd meg itt: https://sielok.hu/siterepek/ertekeles/kreischberg/

2013.01.07-i csabor élménybeszámoló volt számomra a tavalyi első sízésemkor a kotta Kreischberghez. Ami infó abban nincs benne, arra nem is lesz szükséged :) +1kezdőknek: én tavaly álltam először lécen, de három nap után a 18-a piroson nagyon kellemeseket csúsztam. Bár az csabor leírása szerint is kékespiros :)
Előzmény: (griboevi 166546)
Lendy
5 élménybeszámolót írt
5
10 éve tag
2013.12.30. 15:47
Szia! Ha még nem untál rá, akkor én is elkérném a kedvezményes oldal címét! Köszönöm :)
Előzmény: (Csiki 165364)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.