Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Avalokitesvara által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
2021.12.08. 13:11
üdv, azt tudja valaki mi érvényes gyerekekre és a skipassra? mert elég ellentmondóak az infók, hogy akkor mi kell egy 12 évet betöltött gyereknek a síbérlet vásárláshoz. A 2g szabálynál is láttam olat hogy elég a ninja pass, azaz nem kell oltás. Ninja passt ki tud váltani külföldi is? köszönöm
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
2018.02.10. 09:17
szia,
köszi a biztatást!
ők is befizettek a kiscsoportosra, csak utána a pályán kívül is elkélne egy kis útbaigazítás. Azt is gondoltam, hogy van-e valaki, aki szívességből megmutatja nekik, hogy működnek a felvonók, vagy hol melyik pálya van és hogy ismerik ezeket fel, esetleg a pályán hogy és mit kerüljenek ki.
A csoportost én is igénybevettem a héten a fiammal, szuper volt, a teljesen kezdő után délután már lehoztam a piros pályán, de én tudok síelni, ők meg sosem voltak és azért valljuk be, lehetnek meglepetések...
üdv
Előzmény: (GGregory 199236)
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
2018.02.09. 20:23
udv, van valaki aki esetleg Mátraszentistvánon hajlandó privát síoktatást tartani vasárnap egy teljesen kezdő felnőttnek és gyereknek? az ottani síiskola már csak csoportos jelentkezést fogad és jó lenne egy hatékony kezdés az ismerősöknek, hogy kedvet kapjanak hozzá. köszi
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
Topik: Visegrád
2017.01.16. 20:15
tényleg mindenki nagyon kedves a személyzet részéről, kivétel nélkül, és olyan emberléptékű a pálya, egy garantáltan jó családi élmény, akár csak pár órára is!
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
Topik: Visegrád
2017.01.15. 21:43
A hófánk pálya, csak 8 év felett használható, de inkább 10 éves kortól ajánlott. Mi ezt nem tudtuk, de korrektül visszaváltották a jegyeket.
Türelmes és segítőkész személyzet, mindenhol, akik egész jól viselték a tömeget is, jó kis pálya, ideális bátorítólag besízni a gyerekekkel egy ausztriai kiruccanás előtt, hogy ne ott töltsünk el értékes órákat a "varázsszőnyegen".
A leírások alapján tartottam egy kicsit a tolókaros felvonótól, de semmi gond nem volt vele, könnyen megszoktuk (mondjuk a bal oldali könnyebben ment a gyerekeknek, a jobbkezes fogás miatt, a jobb oldalinál viszont kisebb volt a sor).
Talán egy valami necces, hogy az erdei pálya becsúszói pont a tolókaros lift tetejéhez érkeznek, de amíg ott voltam, nem volt ebből gond, csak akik becsúsztak, azoknak figyelniük kell erre.
Ma igazán szép nap volt, gyönyörű kilátással a Dunára:)
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
2017.01.15. 21:25
Nem tudom volt-e már, de mi abban a kellemetlen havas esőben voltunk ott és hát szóval egy óra alatt eláztunk, leginkább a felvonó miatt, mert sajnos vizes volt az ülőfelület, bárhogyan hajtogatták a kezelők az üléseket. Nem értek hozzá, de nem lehetne ott egy plexit rátenni a négyesre, esetleg utólag? vagy a konstrukció ezt nem engedi?
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
Topik: Nassfeld
2011.01.31. 20:34
szia

köszi szépen a tippet!
ez lesz akkor a végső megoldás, bár inkább intézném ezt direktben, mert tapasztalataim szerint sokkal olcsóbb hazánk fiaival/lányaival megalkudni :)
egyben hadd kérdezzem meg, kezdőknek tényleg olyan reménytelen/szivatós ez a pályarendszer?
Avalokitesvara
8 élménybeszámolót írt
8
13 éve tag
Topik: Nassfeld
2011.01.30. 13:34
Sziasztok, marcius 15. korul szuksegem lenne oktatora/oktatasra Nassfelden , meghozza lehetoleg magyarul :) kezdo sielo vagyok, kerlek ajanljatok valakit koszi szepen
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.