Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dread által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dread
5 élménybeszámolót írt
5
11 éve tag
Topik: Donovaly
2023.01.17. 20:09
Sziasztok,
A síterep weboldala angolra állítása után részben még szlovák marad :D ezért a segítségeteket kérem, mert nem vagyok biztos abban, hogy melyiket vegyem.
Három féle jegyárat látom:
4 órás -> 31 Euro
8 órás -> 72 Euro
1 napos -> 35 Euro
Logikus lenne az 1 napos, de nem értem, hogy miért dupla annyi a 8 órás ára.
Köszi előre is a segítséget!
Dread
5 élménybeszámolót írt
5
11 éve tag
Topik: Donovaly
2014.02.10. 17:21
Szerintetek donovalyban milyen idő lesz szombaton? Nagyon szeretnék egyet csuszni de nincs kedvem ausztriába menni és arra gondoltam h elnézek donovalyba mert jó tapasztalataim vannak a nova hola oldalról, csak akkor amikor voltam 2szer akkora hó volt mint most és nemtudom megéri-e főleg ha még az idő is meleg vagy esős lesz.
Dread
5 élménybeszámolót írt
5
11 éve tag
2014.01.18. 19:20
Sziasztok!
Átolvastam ezt a topikot, ugyanis nagy gondban vagyok.
Rettenetesen zavar a síszemüveg, nagyon sokfélét próbáltam már ki, ismerősök 30-40 ezres szemüvegeit is, de mindegyikben olyan érzésem van mintha csőlátásom lenne, és nem érzem biztonságban magam a pályán. Szóval most teszt képpen vettem egy nagyon olcsó, színtelen, biciklis szemüveget. Remélem nem fog párásodni és jók lesznek a tapasztalataim vele és akkor veszek majd egy márkásabbat.

Kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy volt már valakinek ilyen érzése, mint nekem, hogy csőlátása volt síszemüvegben? Valamint kinek mi a tapasztalata napszemüveg/biciklis szemüveg terén? pl mennyire párásodnak? esetleg segíthet valamilyen páramentesítő folyadék?
Dread
5 élménybeszámolót írt
5
11 éve tag
2013.02.15. 18:15
Sziasztok!
eplényben lehet freerideolni? ha igen van valami térkép hogy merre?
Dread
5 élménybeszámolót írt
5
11 éve tag
Topik: Visegrád
2013.02.11. 01:08
Kedves Visegrádi sípálya üzemeltetők!
Ma délután elindultunk önökhöz csúszkálni egyet, de nem jutottunk csak a szerpentin út 1/4 részéig.
Ott az árokban találtunk egy autót, amit a szemünk láttára követett még egy majd jött a következő. Én elöttük megálltam a kanyarban mert visszafelé már én sem tudtam menni hólánc nélkül, de sajnos a türelmetlen autósok nem bírták megvárni míg felteszem a hóláncot és elindulok visszafelé ezért akik jöttek lefelé elkezdtek csúszni az én kocsim felé nehányan pár centiméter híján ki tudtak kerülni de sajnos volt aki nem és szépen végighúzták a kocsimat. Ez alatt feljebb egy autó a tetejére fordult és gondolom arra is lehettek koccanások. Személyi sérülésről nem tudok, remélem nem is volt.
Aláírom, hogy nem arra kellett volna mennem, de egyszerűen nem tudom felfogni h ilyen nagy havazásokkor miért nem zárják le a szerpentin utat vagy ha már nem is zárják le akkor miért nem tartják rendben?
Következő soraimat már csak azért írom le mert nagyon elszomorító, hogy sem a 107 sem pedig a 112 segélyhívó számot sem lehetett elérni ugyanis senki sem vette fel.
De ami a legelkeserítőbb, hogy mikor mi leértünk akkor próbáltak a tűzoltók feljutni, hogy kihúzzák az autókat az árokból, de már ott elakadtak, hogy hogyan tegyék fel a hóláncot (nem nagy tudomány). Egyébként a tűzoltóság egy ehhez hasonló autóval érkezett meg https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNYbMCbl6e6t2V60KsP9zOEbptCNFEYJmi1hWdKgWNEjnvftN31g
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.