Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

marzio által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (65)Időben csökkenő Időben csökkenő
marzio
65 élménybeszámolót írt
65
19 éve tag
2006.11.13. 12:52
Szia!

Lehet még ajánlani Mönichkirchent is, idén új korszerű liftekkel indulnak!

https://www.schischaukel.net

Üdv.
marzio
65 élménybeszámolót írt
65
19 éve tag
2006.11.13. 12:45
Most beszéltem a központi irodában egy nagyon kedves hölggyel aki kérdésemre elmondta, hogy az északi oldalon decemberben lesz a csákányos próbaüzeme, továbbá a tanulóliftet feljebb helyezik a csúcs közelébe és a helyére egy másik új felvonót építenek, kicsit rövidebbet mint a déli tányéros.
marzio
65 élménybeszámolót írt
65
19 éve tag
2006.09.22. 09:30
Szia Botond!

Remélem nem értettél félre, nem lehúzni akarom Szlovákiát, és a szlovák népet, nincs Velük semmi bajom. Nagyon sokat síeltem Donovalyban is, mondhatni ott tanultam meg síelni is!

Viszont az elvitathatatlan, hogy egy téli szombati napon Donovalyban jóval kevesebb időt lehet a pályán síeléssel eltölteni (még a Telemix ellenére is) mint egy osztrák pályán. Ennek nem feltétlenül a szlovákok hozzáállása az oka, hanem az, hogy Ausztriában jobban el tud oszlani a tömeg lévén, hogy csak Alsó-Ausztriában sokkal több sícentrummal rendelkeznek mint egész Szlovákia. Ez viszont természeti adottság kérdése mint tudjuk erről nem Ti tehettek.

A hozzáállásról meg tényleg csak annyit, hogy az osztrák könnyen tud kedves lenni meg mosolyogni az átlag 1800 Eurós fizetésével (és akkor még lehet, hogy keveset is mondtam), de én viszont nem engedhetem meg magunknak sem anyagilag, sem pedig időben, hogy minden hétvégéből egy napot sípályán töltsek, ergo ha havonta csak egyszer max. kétszer van lehetőség egynapos síelésre akkor már inkább rádobok egy kicsit anyagilag és síelek ott ahol nincs sorbanállás.

Egyébként gratulálok az eddig elért dolgaitokhoz (itt a Pattyski-re gondoltam).

Üdv.: Marzio
marzio
65 élménybeszámolót írt
65
19 éve tag
2006.09.21. 12:11
Sziasztok!

Az én véleményem meg az, hogy mire beköszönt a tél és aktuálissá válik a síelés, már nem azért nem fognak egyesek Szlovákiában síelni, mert megverték a kislányt Nyitrán, hanem azért, mert sikerült az árszínvonalat osztrák szint közelire feltornászni!
Tudom, hogy Szlovákiában is piacgazdaság van, de ha a semmeringi bérlet mindössze 1800 Ft. körüli euróval kerül majd többe mint pl. a chopoki akkor komolyan érdemes lesz elgondolkodni, és ez egy durva példa volt, mert mint tudjuk a Semmering osztrák viszonylatban is drágának számít (közel van Bécs). Vannak viszont más síterepek is Ausztriában mindössze 3 órányira a Budapesttől ahol már elég kellemes árakat találni!
Nem is beszélve arról, hogy végig autópályán folyamatosan lehet haladni, nem pedig mindenféle falvakon keresztül mint Szlovákiában tele trafizó rendőrökkel, szar utakkal.
Ehhez még jön az, hogy Ausztriában szívesen látják az embert, a szolgáltatások minősége is jobb, és ha hozzávesszük, hogy egy kicsit drágább bérlettel kevesebbet állsz sorba (tehát több időt tudsz a pályán tölteni) akkor szerintem itt nincs miről többet beszélni!

Üdv.: Marzio

marzio
65 élménybeszámolót írt
65
19 éve tag
Topik: Donovaly
2006.01.12. 11:13
Én is egyetértek Zolessal! Évek óta járok donovalyba és soha semmi gondom nem volt! Akinek meg nem tetszik az menjen a sógorokhoz tripla annyiért!

A bankjegy automatából tényleg ki szokott fogyni a pénz, de: Aki OTP-s annak tudom ajánlani Sahy-ban (Ipolyság) az OTP bank fiókot a templommal srégen szemben, van automata is, én mindíg itt veszem ki a lóvét! Sokkal jobb így az árfolyam mintha váltóban vennék! egyébként meg: https://www.otpbanka.sk Tud magyarul is!
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.