Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Semmering - Stuhleck topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Judyt
17 élménybeszámolót írt
17
14 éve tag
2011.01.08. 20:45
Köszönöm szépen a felvilágosítást! Legközelebb bátrabb leszek és fel fogunk menni a csúcsig is.
Üdvözlettel: Judyt
Előzmény: (maci-laci 101266)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2011.01.02. 07:56
Szia!
Az 1-es pálya (gyanítom erre gondoltál mert ehhez visz a hatos buborékos) egy lankás pálya nincsenek benne nagy letörések (valóban kék) de a tömeg miatt előfordulhat, hogy kibuckásodott és a jeges részek előbukkantak. Nem véletlenül ez a legnépszerűbb pálya a kezdők körében. A 3 illetve a 3/A sem vészes bár ezekben már vannak nehezebb részek de a legnagyobb problémát mint ahogy lentebb is írtam a korai jegesedés okozza. A kettes pálya tömegben nem egy elvetélt gondolat mert a csákányos miatt itt kevesebben szoktak lenni. Szerintem aki a kettes FI jelű részén ( ez kicsit nehezebb mint az FII) gond nélkül lejön a hármasokon is boldogul. Javaslom ha időtök engedi hétköznap is látogassatok el mert ilyenkor lehet legjobbat síelni és mi voltunk úgy hogy mindegyik felvonónál zéró várakozás. A képek egy hétfői napon készültek az egyes pályán, jól látható a hatalmas tömeg :D.
Előzmény: (Judyt 101262)
S3500051.JPG
S3500052.JPG
S3500053.JPG
Judyt
17 élménybeszámolót írt
17
14 éve tag
2011.01.02. 03:14
Sziasztok!
Dec.30-án jöttünk haza a 3 napos síelésből. Rengetegen voltak, alig tudtunk leparkolni 10 óra magasságában.
A buborékos felvonót ki sem próbáltuk, mert az oktatónk szerint legalább fél órát kellett volna sorban állni. Találkoztunk egy lánnyal, aki előző nap vett részt oktatáson ugyanannál az oktatónál, akihez mi mentünk és egy kicsit megijesztett. Azt mesélte, hogy előző nap a párjával felmentek a buborékossal és az 1/a kék pályán indultak le, de az a pálya maga a horror. Állítása szerint sírva jött le róla és örült, hogy ezt élve megúszta. Ezek után nem mertünk felmenni.(Persze lehet, hogy jeges volt.)
Aki járt már ezen a pályán, valamint a 3-as piroson és a 3/a jelzésű kéken, leírná nekem, hogy mik a tapasztalatai?
Persze, sítudástól függ, hogy ki milyen nehéznek él meg egy pályát, de azért az lemérhető, hogy vannak-e benne nagy letörések, vagy nagyon meredek részek és azok rövidebb, vagy hosszabb szakaszok.
Már egy kicsit bánom, hogy nem mentünk fel. De ha legközelebb oda megyünk síelni, szeretném tudni, hogy tényleg olyan katasztrófális-e az a fenti szakasz.
Egyébként a 2-es pályán síeltünk legtöbbet, csak az a hátránya, hogy csákányos a felvonó ott. Egyébként egy jó kis lankás pálya. Sajnos délutánra már elég jeges volt a vékony porcukor szerű hó alatt.
Összességében jól éreztük magunkat.
Előre is köszönöm, ha valaki leírja nekem, hogy milyenek a felső pályák, mert nagyon érdekel.
Jó síelést, szép havas napot kívánok minden kedves sporttársamnak!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.