Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
boardza
56 élménybeszámolót írt
56
14 éve tag
2011.01.27. 10:49
Kedden voltam egy műszakot (9-9ig :first-in-last-out), ráadásul új figurát mutattam be, síeltem, először igazából életemben...már nézegettem a síbakancsokat a boltokban.. a Solyom kiszálló tényleg izgalmas volt belső íven a jég miatt...estére megcsinálták.
Előzmény: (vasssy 105564)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2011.01.24. 23:03
A kiszállás valóban problémás pláne, hogy viszonylag hamar glatt jeges lett. Engem nem zavart de sokaknak bizony nagy kihívás volt. Mondjuk az esetek többségében ha valaki megborult leállították a felvonót, hogy a többiek ne kaszálják le az elesetteket. Viszont volt amikor nem állították le és a "kedves" apuka megoldás képen elém hajította a csemete lécét, hogy ne zavarjon a felállásban :D. Marhára örültem neki, hogy egy lábbal kellett tükörjégen lavírozni, hogy talpon maradjak.
Előzmény: (vasssy 105564)
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2011.01.24. 22:43
Na igen, a kapunál az érzékelők elég alacsonyan vannak. Nekem a felső zsebemben van a bérlet - -ott van neki hely - így jócskán meg kell hajolnom mint az igazhitű muszlimnak Mekka felé, hogy aztán a térdem beverése után a forgóvillába meghalljam a megváltó csipogást. Mondhatnánk, hogy rakjam lejjebb, de ott zsebkendő és egyéb használati cikkek vannak és nem szeretném a bérletet kirántani.
Óra: igen, ha valakinek időre szóló jegye van, akkor még kellemetlenebb, hogy nem látszik az idő, ha csak 4 órám van, nem akarom feltétlenül a mobilomat előkotorászni minden csúszás után, hogy tudjam mennyi van még hátra.
Az, hogy hol állnak meg az emberek, nem az üzemeltetők hibája, nem úgy mint a Sólyom kiszállója. Azt tényleg át kéne gondolni egy kicsit. De tényleg hihetetlen, hogy megállnak a kanyar előtt kesztyűt igazgatni, pedig a kanyar szinte közvetlenül a kiszállás után van...
Egyébként szerintem látni a fejlődést, remélhetőleg ezek is megoldódnak majd.

Ui.: Boardza kollégámmal nem találkoztatok?
Előzmény: (maci-laci 105551)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2011.01.24. 21:41
Mai nap meglátogattuk Eplényt Pedró barátommal. Reggel fél kilenckor már odaérkeztünk az autó hőmérője mínusz öt fokot mutatott, és néhány hóágyú(a nem üzemelő pályákon) ezerrel dübörgött, amit kora délutánig abba sem hagytak. A jegyvásárlás után elkezdtük vallatni a pályát. Az egyes, kettes és a négyes teteje üzemelt. "Tömeg nem volt illetve a tömeg mi voltunk"(Mitró után szabadon) az első néhány kört egyedül karcoltuk és nagyon sokáig szinte csak lézengtek a pályán. A pálya szépen ratrakolt volt rendesen kifagyva, öröm volt karcolni rajta. 10-11 körül egy kicsit többen lettünk de ekkor is szinte a beülőig lehetett csúszni sorban állásról nem beszélhettünk. Az idő haladtával a pályán lassan előbukkantak a jeges foltok de egyáltalán nem volt zavaró. Délután három után ismét megritkult a közönség(ami előtte is gyér volt) és zavartalanul lehetett igen gyors köröket hasítani. Összegezve a napot egy baromi jót síeltünk, számomra meglepően jó volt a pálya minősége amiért köszönet az üzemeltetőknek.
No akkor jöjjenek az építő jellegű kritikák, hangsúlyozom építő jellegű és nem fikázó. A beléptető kapuk érzékelője továbbra is igen apró termetű emberekre lettek szabva és még most is jó lenne ha valami korlátba lehetne kapaszkodni a becsekkoláskor és nem az érzékelőt kellene szorongatni. Nincs egy látható óra vagy én vagyok ennyire vak, holott a felvonóknál szinte mindenhol megtalálható egy óra és a felvonó üzemelési ideje, itt ez nem látható. A lánctalpas jármű többször haladt a pálya szélén ami balesetveszélyes,(nem elsősegélynyújtás miatt) legalább lenne rajta valami magasba emelt és messziről is látható villogó. Ami még zavart az az emberi hülyeségből fakad ehhez az üzemeltetőknek vajmi kevés köze van. A klasszikus baromság.hogy a felvonóból kiszállók úgy állnak meg, hogy többi kiszállót zavarják. Többen a pálya közepén éreznek ihletet megpihenni és okítani a a most szárnyaikat bontogatókat. A felcsúszás a felvonóhoz továbbra is problémás mert sokan akadályozzák a normálisan csúszókat. Ismétlem ez nem az üzemeltetők számlája hanem a felelőtlen embereké. Összességében nagyon jó éreztük magunkat, köszönjük ezt a szép napot. Most beszéljenek a képek.
S3500013.JPG
S3500014.JPG
S3500015.JPG
S3500017.JPG
S3500019.JPG
S3500020.JPG
S3500026.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.