Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Szélhámos útitársjelöltek topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
robbp
16 élménybeszámolót írt
16
14 éve tag
2011.03.01. 09:38
Levél Krisztitől?
Az nem volt a végén, hogy bennem bízhatsz, tuti én vagyok, és ez most már 100% nem átverés ... :-)
Előzmény: (mathesz 112896)
mathesz
18 élménybeszámolót írt
18
16 éve tag
2011.03.01. 08:30
Hello mindenkinek!

Kezd tisztulni a kép, két esemény miatt:
1. Postafiókomra érkezett egy levél, Kriszti44 postafiókjáról, amit Kálmán néven azt írja valaki, hogy testvére megkérte, nézze meg a postafiókját. Testvére autóbalesetet szenvedett és 2 hétig nem tért magához. Azt mondja, az ő testvére nem rossz ember.
2. A tegnap d.u. telefonon felhívott Macskesz és a következőket mondta. Dzokisi vele volt síelni azon az úton, amelyikre én jelentkeztem októberben és lemondtam az utazást. Beismerte, nem ő hívott, hanem valóban én kezdeményeztem a hívást és jelentettem be, hogy lemondom az utat. Ez nem decemberben volt, hanem október végén. Azt is hozzátette, hogy nem 3 nappal előtte mondtam le az utat, hanem egy nappal előtte, és ennek utannanézett a telefonszámláján is. Én úgy emlékszem, hogy lemondásom után , mint ahogy azt már leírtam, másnap megnyugodva tapasztaltam, hogy talált helyettem valaki mást. De lehet, hogy neki van igaza. Talán mégis kellene Cavintont szednem?. Továbbá Macskesz közölte, hogy ő nem értett egyet Dzsokival és eddig azért nem jelentkezett, mert ő elfelejtette az egészet, tudomásul vette, hogy lemondtam az utat, és nem akar beavatkozni ebbe a storyba. Az egész a Dzsoki ötlete volt, amivel ő nem értett egyet. Krisztit nem ismeri és nem is hallott róla. Megkért, hogy mindezeket közöljem én, csak azt nem értem ő miért nem írja le ezeket.

Egyébként, ha valaki személyesen meg akar ismerni, holnap, szerdán és holnapután is megyek a Mátrába ( Mszt.istván) kocsimban van hely, utiköltség megosztása mellett elvihetem, de csak Északpestről veszek fel bárkit, mert beljebbről bonyolult, egyszer már megjártam. Az is érdekes történet, de nem csináltam belőle ügyet. Ha mégis érdekel valakit, elmesélhetem.

Üdv mindenkinek, Mathesz
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.