Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Yovena
21 élménybeszámolót írt
21
12 éve tag
2012.01.12. 09:54
Igen, utólag belegondoltam, hogy az biztos nem a legmegfelelőbb, de tömeg nincs, és azért valamit gyakorolgatni biztos lehetne, legalább nem tartok fel senkit:)
no meg ha már megy a dolog a nem legmegfelelőbb viszonyok között, hátha jobban menne jobb hóviszonyoknál.
Áprilisban én is voltam kint ugrálgatni egy bébiugratón, biztos láttad:) boardozni még nem tudok, de ugrani már elkezdtem:D

Viszont ha jól látom mától kedvezményes áron lehet jegyet venni Eplényben:
http://siarena.hu/index.php?node=news&id=363
Előzmény: (vasssy 130401)
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2012.01.12. 09:38
Azért tanulásra ideálisnak nem mondanám a körülményeket. A hó hasonlóan kemény mint áprilisban amikor boardzával kint voltunk... :-)
Előzmény: (Yovena 130389)
Yovena
21 élménybeszámolót írt
21
12 éve tag
2012.01.12. 08:43
Hát ez tényleg egy különleges élmény lehetett:)
Ideális körülmények lennének arra, hogy tanuljak. Tömegiszonyosok is előnyben;)
Előzmény: (vasssy 130371)
4.0
93 élménybeszámolót írt
93
14 éve tag
2012.01.12. 00:33
Ez az egyedűl síelés lehetősége nekem nagyon tetszik. Nem kell senkire figyelni, csak menni az élmény kedvéért. Nagyon jó.

Antiszociálisok előnyben, megyek majd én is így.
Előzmény: (vasssy 130371)
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2012.01.11. 23:29
Hogy reggel elraktam a kocsiba a cuccomat, az egy dolog. Az, hogy elindultam úgy, hogy látszott, áll a csákányos, az már az már más. Nem mondom, hogy nem volt bennem némi provokatív kíváncsiság, hogy mi történik ha odamegyek és áll minden, de reményre adott okot, hogy napközben láttam azért síelőket, ha nem is sokat.
Már messziről látszott, hogy nincs bekapcsolva a pályavilágítás, de akkor már nem volt visszaút... :-)
A parkolóvilágítás működött, meg Holle anyónál is volt élet, így körbepuhatolóztam. A kérdésemre adott válasz "Ha jön valaki síelni, elindítjuk" része átöltözésre késztetett. Mire visszaértem a kocsihoz, már égtek a lámpák a pályán. Közben jött még egy autó, de ők nem voltak annyira elszántak mint én, így a felvonó kizárólagosan nekem indult el.
A pálya kemény volt, ahogy az műhótól várható, nagy meglepetés nem ért. Néhány kör után felgyorsították a felvonót - talán, hogy gyorsabban elfáradjak ;-) - így a tömeg ellenére (hehe) nagyon jól lehetett pörögni. Az igazság az, hogy ilyenkor nincs pofája pihenni az embernek, hisz "csak miattam megy az egész", szóval menni kell... Azért ilyen pályán kicsit több idő kell ahhoz, hogy elengedjem magam és próbáljak úgy menni mint normális körülmények között, így gondolom nem lehettem túl esztétikus, főleg az elején. Aztán amikor már mertem karcolni a laposon, onnan kicsit jobb volt és egyre jobban felbátorodtam. Ha lettünk volna 5-6-an, fél óra alatt egész jól fellazítottuk volna a tetejét, hogy teljesen élvezhető lett volna, de csak egy kutya társult be majdnem a felvonózásba mellém, így olyan volt amilyen, de én jól éreztem magam. Még gyakorlatokat is próbáltam csinálni. Ha nem egyedül lettem volna, biztosan maradok zárásig, de így 3/4 8 körül megkegyelmeztem a srácoknak (egyáltalán nem éreztették velem, hogy mehetnék már a..., de azért fura volt egy kicsit a szitu) és levonultam a pályáról. Egységnyi idő alatt úgyis többet csúsztam mint egy átlagos este.
Ha szabad javasolnom, aki mostanában megy - amíg ilyen a pálya - lehetőleg ne egyedül menjen, úgy gyorsabban élvezhetővé lehet csiszolni a pályát. A tárgyilagossághoz azért hozzátartozik, hogy ha valakinek nincs szezonjegye, azért gondolja meg, hogy teljes árat érdemes-e ezért fizetnie.
Ha viszont valaki szeretné úgy érezni, hogy van egy teljes síközpont ami "csak miatta" működik, hát HAJRÁ! :-)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.