Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kezdő snowboardos vagyok topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Fazzoletto
537 élménybeszámolót írt
537
19 éve tag
2012.01.15. 21:27
szerintem jók nagyon a RED védők, nyugodtan bízhatsz bennük :)
Előzmény: (Peetry 130774)
Bélapó
1434 élménybeszámolót írt
1434
18 éve tag
2012.01.15. 16:46
csukló-könyök-térdvédő görkoris szettet fillérekért kapsz a legtöbb sportboltban. Tanulásnál tökéletesen megteszi! Farvédő, gerincvédő már húzósabb, és abból érdemesebb snowboarhoz való venni -szaküzletek-snowboardüzletek alatt megtalálod azokat a kis boltokat, ahol érdemes körülnézni! Ha már eljutottál arra a szintre, hogy bárhol biztonsággal megfordulsz, könyök és térdvédőre nem lesz szükséged! illetve meg fogod venni magadnak a profi (nem kemény műanyag) térdvédőt, ami nem elsősorban az esés, hanem a hideg ellen szolgál.
Felhívnám a figyelmet a gerincvédőre és a bukósisakra!!!! Sokan azt hiszi, ezek csak a profi ugrabugriknak és a száguldozóknak való. Szó sincs róla A kezdők egyik leggyakoribb esése lassú "talponcsúszásnál" a hanyatt-esés. Ha nincs rajtad bukó komoly agyrázkódást kaphatsz, a gerincvédő szerepét itt nem kell ecsetelni. A gerincvédő másik - nem elhanyagolható - szerepe: a kezdő bordos sokat pihen, ülve. Mi történik, ha hátulról eltalál egy bordos vagy egy sielő?!
Előzmény: (Peetry 130774)
Peetry
45 élménybeszámolót írt
45
12 éve tag
2012.01.15. 15:12
Üdv!

Új vagyok a fórumon, meg a snowboard terén is. tegnap volt a második napom, és arra jutottam, hogy sürgősen be kell szereznem egy csukló, könyök, fenékvédőt, ha nem akarom ripityára törni magam. Nem szeretnék egyelőre horribilis összegeket költeni rá. Mi a véleményetek a RED csuklóvédőről, érdemes lehet megvenni? Vagy milyen protektoros kesztyűt tudtok javasolni, ami megfelelő védelmet nyújt, de nem 20k mint egy level fly.
köszi
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.