Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a kezdő-haladó-profi topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Hogwash
841 élménybeszámolót írt
841
17 éve tag
2012.03.20. 12:15
Laci, az eredeti kérdés is az volt, hogy hol vannak a határok kék és piros, illetve piros és fekete között. Erről eltérnek az elképzelések. SZERINTEM sokkal tovább tart a kék, minthogy elhagytam a 0 kilométeres kezdő szintet. Ugyanígy a fekete sokkal később kezdődik SZERINTEM, mint ahogy sokan gondolják. Bélapó azért dobta fel a kérdést, hogy próbáljunk valami egységes álláspontot kialakítani. Én már elég sok emberrel síeltem együtt innen a fórumról, az általad felsoroltakkal is többek között és közöttük is van különbség. Aki fekete, annak jöhet bucka, jégfal, ilyen és olyan mélyhó, szűzhó, akármi: mindent magabiztosan, szemre is szépen teljesít. Szerintem ebből a kategóriából nem találsz olyan sokat, de ez csak az én véleményem. Jó körülmények között sokan tudnak szépen síelni, viszont az igazán nehéz körülmények mutatják meg a különbséget. Hogy írhatnám én azt, hogy tudok síelni, amikor Gerinek kék az ikonja?! Ő a tanácsadóm :D
Előzmény: (klaci 137678)
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2012.03.20. 10:22
Feri, pár példa a feketére: Áron, Lackó, Olasz Gergő. Ők szerintem teljes jogú feketék. És iyen azért nem csak egy tucat van...
A piros sáv jó széles, abba sokan beleférünk. Szerintem több a piros, mint a kék.
Előzmény: (Hogwash 137675)
Hogwash
841 élménybeszámolót írt
841
17 éve tag
2012.03.20. 10:06
"Ennél fogva az itt fórumozók döntő többsége piros ikonos." Szerintem meg kék... és a zöm az is marad egész életében. Feketéből pedig lehet talán egy tucat. Slussz. A maradék az tényleg piros :)
Előzmény: (TZoli 137649)
TZoli
1159 élménybeszámolót írt
1159
20 éve tag
2012.03.19. 21:55
Szerintem ebből a 3 kategóriából könnyen lehet választani. Ugyanis a kezdő szintet hamar túllépi az ember, de a profiig nagyon messze az út. Ennél fogva az itt fórumozók döntő többsége piros ikonos. Gondban akkor lennék, ha ezen belül kéne választanom. Fogalmam sincs, hová helyezném a sítudásom. Mennyire piros? Épp csak halvány rózsaszín, vagy sötétebb?
Mint ahogy gondban voltam, mikor megkérdezték MSZI-n, hogy a gyerek, akit beírattam oktatásra, mennyire haladó? Középhaladó vagy már haladó? Mondtam, hogy mit hogy csinál, aztán ők eldöntötték, hogy melyik csoportban legyen.
Egyébként minden viszonyítás kérdése. Egy sikeres síelés után magabiztosabb vagyok, egy Replaci féle elméleti elemző hozzászólás elolvasása után rájövök, hogy az égvilágon semmit sem tudok a síelésről. Most akkor hetente cserélgessem az ikont? Vagy vegyem le, mint egy felesleges jelzést? Nem hinném, hogy ez jobb lenne. Jó így ahogy van.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.