Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
pezs
15 élménybeszámolót írt
15
13 éve tag
2013.02.10. 18:52
Sziasztok Mindenki!

Valami különös szerencsének köszönhetően ajándékot kaptunk! Kedves barátaink megajándékoztak bennünket, hogy egy hétvégére felejtsük el a mindennapok szürkeségét és adjuk át magunkat a tél örömének! Szerencsére ez nagyon közel áll hozzánk!

Hosszú éveken keresztül kisebb nagyobb társaságot megszervezve töltöttünk el egy-egy hetet Ausztria különböző síterepein. Megszámlálhatatlan élmény és öröm kísérte ezeket az utakat. Sokat nevettünk a csetlő botló síelni tanuló szülőkön és a hozzájuk tartozó sokkal ügyesebb gyerekeken! Ezeknek az éveknek eredményeként sikerült nagyon sok fiatallal megszerettetni a síelést, megszerettetni ezt a csodálatos szórakozást. Mint ahogy már írtam, tettük mindezt Ausztriában!
Mert akkor még nem röpült a Szent Sólyom! Pedig ha repült volna.....
Nem akarom a kelleténél hosszabbra engedni ezt a rövid kis írást, de a lényeget csak el kell mondanom!
Egyszerűen fantasztikus mindaz, amit mi most Eplényben a NORDICA SÍARÉNÁBAN tapasztaltunk!

Megérkezésünk első pillanatától az ottlétünk utolsó mozzanatáig azt tapasztaltuk, hogy kiválóan szervezett, szakmailag kifogástalan hozzáértésről nagyszerű emberi hozzáállásról tanúskodott MINDENKI, akivel csak szót váltottunk. A pályamunkás, a liftkezelő, a ratrakos, a takarító lányok asszonyok, az éttermi munkatársak, az informatikus, a parkolást segítő kollégák megnyilatkozási mind mind azt erősítették bennünk, hogy egy kiválóan szervezett, jól átgondolt, jól vezetett vállalkozás a Nordica Síaréna!

Hamisítatlan "alpesi hangulat" a Bakony közepén!

Gratulálok!
Síaréna Vibe Park
736 élménybeszámolót írt
736
11 éve tag
2013.02.10. 17:34
Fantasztikus körülmények hétköznap is!

Szerencsére az időjárás mostanában a síelők és a Nordica Síaréna pártján áll. Többször havazott a héten és ami nagyon fontos, hogy folyamatosan hideg van. A hidegben végig tudunk hóágyúzni. Eplényben van Magyarország legnagyobb hógyártó kapacitása. 44 hóágyúból álló gépparkunk óriási teljesítményre képes, óránként 600 köbméter kiváló minőségű havat tudunk előállítani. Ezért a pályákat borító hóréteg rendkívüli ütemben növekedik, hosszú időre biztosítva kitűnő körülményeket a Nordica Síarénában.

A meteorológia kedvező időjárást jósol az előttünk álló időszakra is, ezért kimondottan derűlátóak vagyunk a szezon hátralévő részét tekintve. A hóréteg vastagsága jelenleg 45-120 cm és folyamatosan vastagítjuk.

Érdemes hosszabb távon tervezni nálunk, és kivenni néhány napot egy kellemes téli sívakációra vagy akár egy-egy napra is. Ráadásul a hétköznapokon sokkal olcsóbbak a felvonó jegyek, bérletek, kiváltképp a több naposak.
Jövő héten síelhető lesz minden pályánk, és üzemel minden síliftünk.

Káprázatos hóréteggel sikerült megnyitnunk a 4-es pályát tegnap, sokak kedvence csak úgy, mint a 7-es pályánk. Igazi sláger. Pályák és felvonók egész kavalkádja várja a hozzánk látogatókat.
IMG-1577.JPG
IMG-1548.JPG
IMG-1556.JPG
IMG-1571.JPG
IMG-1559.JPG
IMG-1585.JPG
IMG-1572.JPG
2013-02-10-12.47.19.jpg
2013-02-10-12.46.34.jpg
IMG-1592.JPG
IMG-1555.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.