Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
beee
39 élménybeszámolót írt
39
13 éve tag
2016.12.17. 15:28
Hello!
Köszi a beszámolót! :)
A pálya állapota milyen? Jég, kavicsok voltak?
Basslovers
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
2016.12.17. 15:02
Tegnap jártam életemben először a Síarénában. Napsütésben és 0°C-ban érkeztünk délben. Parkolók közül a közelebbiek voltak olyan 70%-on. Bérlet vásárlás gyorsan és sorbanállás nélkül ment. Bérlés esetén letétben fényképes igazolványt kell hagyni, nem elegendő KP, erre készüljetek. Csak a Kemenés Büfé volt nyitva, így nem volt hova behúzódni és felmelegedni kicsit, pedig jól esett volna a 7 órás csúszás alatt... Ha minden igaz mától, szombattól már nyitva van a Holle Anyó étterem, így ez a kényelmetlenség megszűnik.

A beléptetőkapuknél elhelyezett leolvasók kicsit nyugvenyelősen tették a dolgukat, de mindig sikerült azért bejutni. :) A négyüléses felvonónak nagyon örültem, hogy volt, így kényelmesebb a körözés mint pl. Mátraszentistvánon. A kezelők stílusán van mit csiszolni még, ugyanis elég érdekes hangnemben tudatta velünk, hogy ne merészeljünk még egyszer négyen felvonózni boardosként egyszerre, illetve a völgyállomásnál üvöltő true-magyar-rokk sem volt az az alpesi fíl.

Az A1-es pálya teljesen rendben volt egész nap, a közepesen telített parkoló ellenére eloszlott a tömeg és jókat lehetett csúszni, tanulni, gyakorolni. Ahogy besötétedett, úgy indították be az ágyúkat, ezért mindenképpen vigyetek maszkot és szemüveget, mert enélkül elég fagyos élményben lesz részetek. (És mint írtam, tegnap még nem volt lehetőség beülni valahova egy forróbármire melegedni...)

Első csúszás után túlzónak éreztem, hogy 8 órás jegyet váltottunk a 4-es helyett, de a nap végére teljesen elégedetten és nagy vigyorral csatoltam le.

Csúszás után a kártyákat szerettük volna visszaadni, hogy kidobás helyett holnap újra tudják használni, de erre semmilyen lehetőség nincs. Mi a pénztár ablakánál hagytuk őket, szerintem Ti is tegyetek így, hogy ne szennyezzük még jobban a környezetünket feleslegesen szeméttel. ;)

Jó havat és jó csúszást!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.