Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
bertazs
107 élménybeszámolót írt
107
11 éve tag
2017.02.01. 10:32
Kedves Rezső!
Szerinted van esély arra, hogy a felső piros és az erdei kék pályát a nagy tányéros felvonóval megnyissátok? Én egyszer régen már csúszhattam rajtuk és azóta várom az újabb alkalmat, hogy a gyerkőcőknek is megmutathassam.
Üdv: Berta Zsolt
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2017.02.01. 08:20
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Eddig 10 cm friss hó esett és még most is esik. A szerpentin út hókotrása megtörtént, szükség esetén ismételjük! Téli gumival fel lehet jutni hozzánk, de biztonságképpen hólánc is legyen a csomagtartóban.

Miközben Budapesten vegyes halmazállapotú csapadék esik, nálunk szigorúan havazik, így ismét a szerencsés oldalon vagyunk. Hajnal óta folyamatosan megy hókotrónk, és köszönhetően a tegnapi rendkívüli sózásnak, nincsen jegesedés a hó alatt, így már most is jól járható a szerpentin út rövidebb feljárata (11-es út 40-41 km között). Mivel jelenleg is szakad a hó, folytatjuk a hókotrást, így biztonságképpen nem árt ha hólánc is van a csomagtartóban.

Ma, szokásos szerint, 9-21 óráig vagyunk nyitva, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal. 17 órától a snowpark (3/A) és a Doppelmayr tányéros lifttel is. Kedvezményes, hétközi árak és 3+1 akció! Működik minden szolgáltatásunk, a sí és snowboard iskola (bejelentkezés 06303905972), kifogyhatatlan Nordica kölcsönzőnk, megújult büfénk a melegedővel. A snowtubing (hófánk) pályánk is üzemel és a sípályák melletti, szánkózó területeken is van friss hó, kérjük a sípályák bekerített területére ne menjenek át szánkóval, a balesetek elkerülésének érdekében ott tilos szánkózni.

Bátran el lehet tehát indulni hozzánk, a Nagy Villám-hegyen igazi tél van! Aki nem hiszi, járjon utána, vagy nézze meg kameráinkat (5 db)!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.