Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Ausztriai utazással kapcsolatos kérdések topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
fezso6
139 élménybeszámolót írt
139
15 éve tag
2021.12.21. 22:30
Szerintem a GP csak nyugatiaknak készült és ott ugye nincsenek keleti vakcinák.Mivel csak az utolsót nézi / vakcina típusa beadás dátuma/ persze,hogy zöld.Viszont ,ha ezt komolyan veszik akkor lesz gond:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria
A fenti tényeket a beutazási rendelet (Einreiseverordnung) A (német) vagy B (angol) mellékletében szereplő igazolásnak megfelelő tartalommal, angol vagy német nyelven kell igazolni.
Előzmény: (Sörapu. 213513)
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2021.12.21. 18:55
Olaszországi és ausztriai tapasztalatokkal a hátam mögött (az elmúlt 10 napban jártam mindkét helyen) úgy gondolom, hogy nem lehet véletlen, hogy a keleti vakcinákra is zöld marad mindegyik app. Egy átlagos informatikus sem követ el olyan hibát, hogy benne hagyná a lehetőséget ha azt nem engedik meg. Szerintem itt arról van szó, hogy az osztrákok és az olaszok is szemet húnynak, hiszen óriási nyomás van rajtuk a turizmus-ipar szereplői részéről. Tudom, hogy ilyet még nem láttunk a szabálykövető osztrákoktól, de erre nem látok más értelmes magyarázatot. És úgy gondolom, hogy amíg nem romlik drámaian a helyzet, addig így is fog maradni.
Egyébként sok helyen kérik az igazolást, főleg nagy forgalmú helyeken, de pl tőlem sem a szálláson, sem a bérletvásárláskor sem kérték. Más kérdés, hogy szerintem a legtöbb magán szállás nem is rendelkezik a leolvasáshoz szükséges feltételekkel, illetve tudással.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.