Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Saalbach - Hinterglemm topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
pepe67
43 élménybeszámolót írt
43
14 éve tag
2010.02.15. 19:12
Kedves Kati,

hamár megszólíttattam:

A pontos helyről: "Das App.befindet sich im Nachbarhaus !!! - írta a szomszéd, de nem azt, hogy egy 30 lakásos folyosós ház"

A fényképek: csak belülről, szoba, konyha, előszoba. (ezt írtam is), de kívülről, hogy melyik házról, semmi. Ha kell, elküldöm a képeket.

Igen, felajánlotta, hogy kifizet, ezt is írtam, s meg is köszöntem itt is a férjednek, hogy segített az információnál szállást keresni, de vagy a hegyen tudtak ajánlani, vagy nagyon drágán (gondolom férjed ebben megerősít). Egyéb rizikónak 2 gyerekkel nem tettem ki magam. Érkezés napján mire számítson az ember ?

A pályarendszerről pedig azt mondtam (amit ide is írtam), hogy van Saalbach felett 2-3 lift, ami régi, nincs felújítva, kissé fapados: 11-es Bernkogel, 14-es Reiterkogel (2 személyes). Ezt is megírtam itt is. Ezt tartom most is.
Nem azt írtam, nem azt mondtam hogy az egész rendszer ...

Szerintem jót írtam az egészről, azt írtam, 5-ösre értékeltem volna, ha nem lett volna a szállás körüli bonyi.

Pontosan mi a gond ?

Ja, és NEKED egyáltalán nem kell szabadkoznod, senkinek nem tartozol felelősséggel, s semmiről nem tehetsz, nem okollak, s a férjednek többször is megköszöntem hogy foglalkozott velem.

Üdv,
Pepe
SzentesKatalin
161 élménybeszámolót írt
161
15 éve tag
2010.02.15. 18:06
Na azert annyit megjegyeznek, hogy ott, ahol csak ejszakai aram van, ott is felmelegit a bojler 80-100 fok koze, tehat boven le lehet zuhanyozni vele 4 embernek sieles utan, a leheto legnyagyobb meretu van nalunk is, es meg senki nem panaszkodott, hogy nem volt meleg viz.
Furdokadasak a mi lakasaink, nyugodtan furodhet is, 22 orakor ismet bekapcsol.
De ezt tobb eves tapasztalatbol mondom, hogy mindig vannak, akiknek ezzel-azzal gondjuk van, van akinek tul meleg volt a lakasban, van aki fazik, es meg sorolhatnam.

Pepehez meg annyit, pedig nem akartam ebbe belefolyni, de mivel en ajanlottam a szallast nekik, akaratlanul is reszese lettem.

Megmutatta a szomszedom a levelezeseteket, es teljesen korrektul leirta, hogy hol van a szallashely, kepekkel.
Miutan neked nem tetszett, felajanlotta, hogy a foglalot is visszaadja, semmit nem kell fizetned, nyugodtan mondjatok vissza.
Elment a ferjem veletek szallast keresni, persze azok sem tetszettek, igy maradtatok.
Amikor szemelyesen beszelgettunk kicsit pentek este, a palyarendszerrol annyit mondtal, milyen oreg liftek vannak, mentetek 1-2 szemelyessel, talan faszekessel(???).

Erdekes ember vagy te, na.
Előzmény: (Trailrider 84609)
Trailrider
306 élménybeszámolót írt
306
15 éve tag
2010.02.15. 13:30
Hát én nem panaszkodhatok. Melegvíz problémánk nem akadt, pedig volt, hogy naponta többször zuhanyoztunk, lejárogattunk az alagsorba szaunázni, és utána én fent mindig lecsapattam magamról az izzadtságot melegvízzel is. Amíg nem olvastam a hozzászólásaitokat nem is tudtam, hogy ilyen Ausztriában is van. Azért, ha egy napos csúszás után nem tud lezuhanyozni az ember, az elég "kellemetlen", pláne, ha nem kevés pénzt kifizetett a szállásért.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.