Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Versenyzéssel kapcsolatos kérdések topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Brake
25 élménybeszámolót írt
25
15 éve tag
2010.03.19. 22:32
Vannak szabályok, de az elnök minden következmény nélkül rendezhet versenyt, szakemberek nélkül. Pályát tűzhet....stb. Nem sportember, edző csak egy szülő. Ez a gond.
Előzmény: (huligan 87839)
huligan
3493 élménybeszámolót írt
3493
17 éve tag
2010.03.19. 15:51
Ha jól értelmezem az írásodat Szab, akkor minden volt a hétvégén, csak verseny nem...:)))

A 16:30-as rajton mosolyogtam rendesen...

Egyébként a magyar sísportban nincs olyan, hogy : verseny rendezésének feltételei?

Kiábrándító lehetett!

Leginkább a gyerekeket sajnálom... hogyan vész el a lelkesedés...
Előzmény: (Szab 87833)
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
18 éve tag
2010.03.19. 14:21
Mivel senkinek semmi gondja nem volt akkor leírom, a véleményemet, mert megtehetem. Nem csemegézek sehonnan, nem függök senkitől! SENKI vagyok.
Hat éve vagyok ott ismét a Magyar Kupa/Bajnokság versenyein. Sok hibával találkoztam, de mivel alapvetően pozitív gondolkodású vagyok átsiklom sok problémán. A Telekom/Bankár kupák évek óta a versenyszezon utolsó, záró versenyei. Pár éve a szponzorok tényleg kereskedelmi bankok, és távközlési cégek voltak, ez mára csak emlék. Főleg az indulók létszámán látható, évről-évre egyre kevesebben neveznek, nem elégedettek a versenyzők a szervezéssel. Tavaly, minden előzetes bejelentés nélkül a verseny rajtját a szokásos délelőtt 9-10 óra helyett, délután 16.30-ra tették. A felnőtt amatőrök, a verseny legvégére, liftek hiányában vagy már fent várakoztak a rajtba, vagy gyalogoltak. Mindenesetre szürkületben versenyeztek. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek délutánra már használhatatlanok, pihenniük kellene. Pár szülő magából kikelve jogosan követelte a verseny törlését a szervezőktől. Eljött az idei év.....90-induló. Korábbi években 150-300 nevező. Sejthető volt, hogy többen szívükre vették a tavalyi problémákat, de ez minden várakozásomat alulmúlta. Rajtszám átvételnél, bár a nevek szerepelnek a nevezési listában-nyomtatásban is szerepelnek- mégis helyi nevezésnek minősül 2x-es szorzó a nevezési díj, sebaj! Délelőtt megint foglalt a pálya, végignéztünk két osztrák versenyt, a jegesre koptatott pályát meg is kaptuk 13 óra körül. Az tulajdonképpen mellékes, hogy ki, hogyan tűzte a pályát, de lehetett volna hosszabb, technikásabb. Amit hiányoltam, hogy nem voltak pályabírók/technikai személyzet. Ez azt vonta maga után, hogy nem volt aki figyelmeztette volna a rajtban állókat, hogy ne indítsanak versenyzőt mert akadály van a pályán. Így fordulhatott elő, hogy csak a jó-istenen múlott, hogy nem kaszálták el a pályán elesett versenyzőket. Szintén nem állította le senki a versenyt a pályán keresztben fekvő stangli miatt, amin 26 ember ment keresztül...(!) Az hogy, pályabíró hiányában, olyan gyerek is dobogóra állt, aki saját bevallása szerint kihagyott kaput, ez felháborít! Nem óvtam ki, mert nem egy kategória. Ugyanis nem igaz, hogy nem lett volna 4-5 szülő/edző/akárki aki egy rádióval a kezében, a pálya szélén állva, ne segített volna. Azt, hogyan kell versenyt rendezni bizonyították elegen, talán, ha a főtitkár asszonyunk ott lenne a versenyeken, gyakrabban látná, hogyan kell. Ennyire dilettáns módon rendezni egy versenyt tiszteletlenség a versenyzőkkel és a Magyar Sísporttal szemben is. Sajnálom, hogy a Havazin nem készített riportot velem! :)) Verseny rendező: Fullsport Se. (dr. Kaszó Klára Magyar Sí Szövetség elnöke)
Előzmény: (Szab 87562)
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
18 éve tag
2010.03.16. 07:29
Kíváncsi vagyok kinek, mi a véleménye az Innerkremsben megrendezett Bankár/Telekom Kupákról?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.