Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Brunnalm - Hohe Veitsch
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Brunnalm - Hohe Veitsch
2007.12.03. 12:10
Szombaton síztünk és snowboardoztunk egy napot Brunnalmon. Brunnalm Bp. től 340 , Stuhleck után 32 Km. el található. Szép tagolt táj, rendezett pályák. 3 db. Csákányos lift, a leghosszabb Kb. 1 km. A pályarendszer nem nagy, mégis két ratrak állt a pénztár mellett.
Szép tagolt táj, ratrakolt, rendben tartott pályák, karbantartott liftek. Ezen a napon volt a hatóság nyitással kapcsolatos ellenőrzése. Külső szemmel nézve alapos munkát végeztek az ellenőrök.
Egész nap a sípályán száguldozott egy elsősegélyes hátizsákkal felszerelt hegyimentő. Elég jól síelt, (amit a havon csinált, az jó volt), de amit a kezeivel, az borzasztó. Úgy hadonászott a botjaival, mintha egy nem létező kamarazenekart akart volna vezényelni.
H. Péter és Gallus snowboarddal, jómagam Metron B5 el.
Először végigteszteltük az összes kezelt, és az egy db. kezeletlen pályát, (9 km.), aztán be az erdőkbe. A plusz 1 fok hőmérséklet eredményezte vizes mélyhó megnehezítette a dolgunkat, de nem vette el a kedvünket. Az ilyenkor szükséges mélyebb tartás és intenzívebb forgatás délután 3 ra már alaposan kicombosított mindhármunkat. Minden pályát és minden havat meg kell síelni, ilyen szempontból nézve jól sikerült a kirándulás.

Egy fotó a blogon:
http://kanyarsiblog.freeblog.hu/
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.