Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2018.03.01. 09:07
Pénteken a szezon utolsó nagy bulija, gleccser party éjfélig!

Ki ne hagyd ezt az alkalmat, 19-24-ig 3000.- Ft-ért csúszhatsz korlátlanul, változatos zenék adják a talp alá valót, és ráadásul vendégünk vagy egy forralt borra, vagy egy teára is. Az összes felvonónk és pályánk működni fog (az erdei tányéros is félútig), így sorállás egyáltalán nem várható, a kölcsönzőnk is kitart éjfélig, és a snowtubing (hófánk) pályánkon is csúszhatnak a gyalog érkezők is, vagy szánkózhatnak ingyenesen a pályák mellett. Normál jegyárakkal 22 óráig van nyitva a pálya, tehát akár gyerek jegyet is lehet venni, el lehet dönteni kinek mi a kedvezőbb.

Ma 9-21-ig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A, ingyenes bébi snowtubing, és 17 órától a 3/A pályákkal. Nyitva, a kifogyhatatlan Nordica síkölcsönző, és lehet jelentkezni oktatásra a visegrádi sí és snowboard iskolába (+36303905972). Nálunk az árak nem emelkedtek, ráadásul kedvezményes hétközi árak vannak érvényben, mely 3+1 akciónkkal még tovább csökkenthető, érdemes hozzánk tele autóval érkezni. A szerpentin utat folyamatosan takarítjuk, téli gumival jól járható.

A hét végén még kitart az igazi tél, bátran lehet tervezni hozzánk március első napjaiban is. Minden jó, ha a vége jó, használjátok ki a rendkívüli lehetőséget, és látogassatok ki a télen is gyönyörű Visegrádra.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
gleccserparty.png
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.