Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sielok.hu fórumos sítábor a Lungau régióban

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1070 élménybeszámolót írt
1070
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sielok.hu fórumos sítábor a Lungau régióban
2009.04.03. 08:53
No, elkészült rövid kisfilmünk a hétvégi sítáborról, ami talán ad egy kis ízelítőt:
https://sielok.hu/video/sielok-sitabor-2009/
Fantasztikus havunk volt, a tavaszt csak lenn a völgyben éreztük, a hegyekben még igazi tél volt, főleg Grossecken, ahol múlt vasárnap még zuhogott a hó 1500 m fölött.
Fórumos sítábornak indult, és bár megtelt magyar vendégekkel a Berghotel, de nem a fórumról. Családok, összeszokott baráti társaságok jöttek illetve párok különböző sítudással + néhányan egyedül. Volt aki csatlakozott hozzánk a pályákon, így heten síeltünk együtt Hernádi Laci (Agent) diktálta a tempót, mi pedig próbáltunk a nyomában maradni több-kevesebb sikerrel:-). Viszont elmondhatom, hogy lejöttünk a legendás G2-n - ennek az obertauerni fekete pályának külön weblapja van, hivatalos fotókat itt érdemes megnézni:
http://www.gamsleiten2.at/bildergamsleiten2.html
Erről a lesiklásról még lehet, hogy összevágunk egy külön kisfilmet, óriási élmény volt annak ellenére, hogy bevallom itt többet bukdácsoltunk, mint síeltünk.

A Berghotel mindannyiunknak nagyon tetszett, kényelmes volt, meleg, jókat ettünk-ittunk-beszélgettünk, a reggeli és a vacsora is bőséges volt és ízletes, a házaiak pedig mindenben segítettek. Utolsó nap a ház, a régió és a sielok.hu ajándékait sorsoltuk ki a tombolán, senki nem ment haza üres kézzel, vittünk ajándékot mindenkinek. Az alagsori dühöngőben biliárd, csocsó, pingpong, póker partik mentek esténként.

A Berghotelről is készítettünk egy kisfilmet:
https://sielok.hu/video/berghotel/
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a szállodát és a régiót is, változatos síhetet lehet itt eltölteni, aki szeret több pályarendszert is kipróbálni. Mi még visszatérünk!

Egyébként nincs messze, Murautól már csak 40 km Mariapfarr, Budapestről kerek 6 óra volt az út, odafelé ezt megszakítottuk egy csodás aflenzi síeléssel. Rajtunk kívül alig volt valaki a pályán csütörtökön. Lungau régióban 4 terepet próbáltunk ki, ezek a Berghotel 20 km-es körzetében vannak.

Obertauern: nagyvilági, mega sícentrum, rendkívül hóbiztos egészen májusig, közel 100 km körbesíelhető pálya, nagyon változatos és gyönyörű a táj
Fotók: https://sielok.hu/fotoalbum/obertauern-2009-marcius/galeria/

Grosseck: gyors kabinos lift visz fel a felső pályákra, hosszú lesiklások vannak és lehet választani, hogy piros vagy halványkék erdei pályán csúszol, tehát sokféle igénynek megfelel. A felső pályák nagyon tetszettek, kár, hogy zord időt fogtunk ki. A feketéket itt ezért kihagytuk.
Fotók: https://sielok.hu/fotoalbum/grosseck-speiereck-2009-marcius/galeria/

Fanninberg: barátságos kis pályarendszer ideális tanulópályákkal, kellemes helyi klímával. Amíg mi Grossecken fagyoskodtunk itt ragyogó napsütés volt egész szombaton, akik oktatáson voltak lebarnultak egy nap alatt

Katschberg: a mikrobuszos csapat itt zárta a hétvégét és megerősítették, hogy nagyon jók voltak a pályák március vége ellenére, és ahogy itt a fórumon Stani írta még javában tart a szezon. Az A1 mellé még nem épült meg a kabinos, talán majd a köv szezonra? Bár sok a csákányos lift, ülőszékes is van elég, szép hosszú piros pályákkal.

Egy szerintem sokáig emlékezetesen hógazdag tél méltó szezonzárása volt ez a hétvége nagyon sok élménnyel!
Köszönjük mindenkinek aki velünk tartott és külön köszönet a Berghotel csapatának a szervezésért, segítségért.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.