Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fedett sícsarnok Magyarországon?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
tomi.on.ice
11 élménybeszámolót írt
11
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Fedett sícsarnok Magyarországon?
2008.10.28. 09:27
Szerintem zavaró hogy ennyire szűk korlátok közé van szorítva az ember egy jeges műhóval borított "teremben". Valószínűleg az ott töltött idő 70%-át a felvonón tölteném, a csúszás pedig az emberek kerülgetéséből állna egy néhány száz méteres lankán.
Én tiszteletben tartom mások igényeit, de nekem ez akkor is nagyon erőltetett.

Lesznek benne elemek és ugratók??? Ha csak egy fun-parkot akarnának csinálni profi elemekkel, akkor egy szavam sem lenne. De így laikusként és tudatlanul nem tudom elképzelni, hogy elférjen és élvezhető legyen néhány elem. A nagyobb kidobók meg ugye eleve kizárva...

A mű dolgok amúgy nem zavarnak, ha az igazi élményt nyújt, mint pl. egy hokipálya. Hokizni nem is lehet jól másképp, mint ilyen készített, karbantartott pályán.

Az uszodát szerintem nem azért találták ki, hogy amikor nem tudsz lemenni a Balatonra, vagy a tengerre, akkor is vízben lehess. Egy uszoda tökéletesen biztosítja az úszás-élményt és edzés lehetőségét, teljesen önálló szerepe van, nem "helyettesítésre" lettek létrehozva, így eszembe sem jut összehasonlítani a kettőt, fel sem merül, hogy ez "más". De nincs kizárva, hogy rosszul látom. :)

A teniszpálya is olyan, hogy megközelítőleg ugyan azt az élményt kapod, ha a pálya fölé feldobnak egy sátortetőt, nem szorítanak szűkebb keretek közé, a sport teljessége adott.
A teremfoci is egy önálló sport, nem azért mész tornaterembe, kispályára, mert a nagyot nem tudod használni.

De mondom, ha van rá igény, akkor épüljön csak meg! Nem zavar, tiszteletben tartom mások igényeit! :-)
:-D
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.