Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Osztrák síoktatói vizsga

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Osztrák síoktatói vizsga
2008.09.13. 00:30
Szia HPall!

A vilagert sem akarlak nagyon lelombozni, csak arra hivnam fel a figyelmedet, hogy akar az osztrak (felet kicsapjak, ahogy Stani mondja) akar a magyar egy csillagos (10 -15 % sikerul) nagyon gyenge statisztika arra vezetheto vissza, hogy a gyakorlati vizsgara aspiralok kicsit tulbecsulik a sajat (vizsga elotti) tudasukat.

Nehany problema:

- Altalaban csak sielnek, es mint latvany, hianyzik a sitanaros tartas-mozgas (a sitanar a kovetendo pelda, ezert ez nagyon fontos)
- Hianyzik a tudatos, fejbol vezerelt mozgas, nagy % -ban alapfunkcios hibak is vannak.
- Sokan meg akarjak sporolni az elozetes gyakorlati felkeszules koltsegeit, igy fogalmuk sincs arrol, hogy valojaban hogyan is kellene kivitelezni az amugy sem konnyu vizsgagyakorlatokat. A vizsga alatti taborban nem tanitanak, hanem mar azt figyelik - szelektaljak, hogy kik lehetnek a potencialis befutok.

A sioktatas egy csodalatos mesterseg, egy szint felett muveszet. Eleresehez komoly elhatarozas, tanulas, kemeny munka, es (nem utolso sorban) hozzaerto (si)baratok kellenek.

Es a tisztanlatas erdekeben meg egy teljesen mas szempont.

Ha kint akarsz dolgozni, a kinti siiskola tulajdonosanak a kompetenciaja, hogy milyen papirt fogad el. A sioktato dolgozik, szamlat a siiskola adja.

Magyar jogi kornyezetben is a szamlakepesseghez szukseges egy (valamilyen) vallakozas - szervezet, es a szervezetnek alkalmazasaban kell lennie (vagy lehet tag) egy magyar (OKJ) vegzettseggel rendelkezo szemely. A magyar egycsillagos megfelel (felel meg) ennek a kriteriumnak. Es a magas szinvonalu szakma fenntartasa erdekeben (hihetetlen gyors valtozasok) az ervenyes licenc -hez harom evenkent reszt kell venni egy tovabbkepzesen.

Maradok sibarati udvozlettel:
Reparszky Laci
** IVSI minositesu sioktato
https://www.kanyarsiklub.hu
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.