Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Sátoraljaújhely
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - négycsillagos szálloda a sípályákhoz vezető libegő és bobpálya mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sátoraljaújhely
2012.01.14. 15:28
Kedves nici0909 !

Úgy látom azért regisztráltál be, hogy leírhasd a lesújtó véleményedet, nos én meg azért, hogy válaszolhassak rá !

A kalandpark honlapján a sípályánál és a libegőnél jelzik, hogy hétköznapokon, csak 10 fő felett indítják a libegőt és a felvonót. Esetleg érdemes lett volna indulás előtt informálódni!
A műanyag pályáról: ezen a fórumon is leírták előttem sokan, hogy kemény, jeges, kifagyott hóra hasonlít, ami valóban eléggé nehéz műfaj, és nem is igazán hódeszkásoknak készült. De én láttam már rajta jó pár embert board-ozni, és nem a fenekükön, hanem a deszkán( vagy ami ilyen felületen kívánatos: a deszka ÉLÉN !!!) Ergo: lehet rajta deszkával is menni, csak tudni kell hozzá a megfelelő szinten board-ozni A piros jeledből kiindulva neked kellett volna tudni rajta menni ....

Mielőtt nekem esnél, hogy nincs összehasonlítási alapom, közlöm veled, ha már Szlovákiát szóba hoztad, hogy Szlovákia ÖSSZES JELENTŐS ÉS NAGY SÍTEREPÉN síeltem már az elmúlt több, mint 30 évben, amióta sízek ! A helyi versenycsapat vezetője vagyok, minden hétvégén a Neveplaston edzenek a gyerekeink, iskolázásra kitűnően megfelel, szlalom pályát
szoktunk rajta tűzni és a 6 éves fiam és vele egykorú társai is szépen mennek benne ! Nem mondom, hogy nem jobb havon, mert az természetesen sokkal jobb, de ha ez van nekünk, akkor ezen sielünk ! Ha gondolod és legközelebb erre jársz szívesen megmutatjuk, hogy hogyan kell rajta sielni, de akár boardozni is ! ( Egyébként most is onnan jövök, edzést tartottunk és egész jól fel lehetett menni autóval a hegyre az úton. Már annak aki tud vezetni....) Ezzel nem akartalak megbántani, de az kissé szíven ütött, hogy mindenkit le fogsz róla beszélni ! A sípályák csak részei a kalandparknak, nem azonos vele ! Hozzá tartozik a 4 fokozatú kalandpálya, Kelet_közép Európa leghosszabb téli-nyári bobpályája, amit naponta több ezren próbálnak ki amióta megnyitott, úgyhogy ha lebeszélsz embereket róla, akkor legalább tudjad, hogy miről beszéled le őket ! na erről ennyit !

Huligánnak és a többieknek egy kis infó: holnap (azaz 15-én, vasárnap) kezdődik a 2-es pálya hóágyúzása, ha a sors is úgy akarja, akkor jövő hét végén már teljes hosszban kinyit a 2-es pálya és a tanuló pálya is, tehát megkezdődik itt a havas síszezon végre-valahára ! Ha bárkinek kérdése van, nyugodtan forduljon hozzám, amire tudok, válaszolok itt a topikban !
Előzmény: (AAron 130198)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.