Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelésünk kivesézése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
deckard
102 élménybeszámolót írt
102
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelésünk kivesézése
2023.11.12. 09:24
Hozzátenni (akkor) nemigen tudtam volna, jóllehet már akkor is úgy 30+ év símúltam volt, gyerekkorban formális síoktatással (kis időt még versenyzőcsoportban is töltöttem), utána pedig folyamatos önképzés, rengeteg terepsízéssel kezeletlen pályákon/mellett. Ennek ellenére - pont a fórum hatására - kezdtem el újra oktatóval síelni, az akkor még rendszeresen fórumozó vezető oktatók közül választottam és a saját tapasztalatom szerint amit pl. Laczkó leír az működik. A fórumon akkor író síoktatók egy részét azóta oktatni és síelni is láttam. Ők hitelesek... Akik itt most osztják az észt, azok se értelmes, helyes magyar mondatokat, se szakmailag használható dolgokat nem képesek leírni (és az a tippem, hogy sízésüket se lehet valami jó nézni). Laczkó - aki nyilvánvalóan rutinos síoktató - dicséretes elkötelezettséggel próbál edukálni, nekem erre se időm, se kedvem nincs.
"Nyilván sok hülyeséget írunk, de jól szórakozunk!" arra nem gondoltál, hogy esetleg ezt a sok hülyeséget valaki komolyan találja venni?
Olyan ír "könyvet" és promótálja itt ész nélkül, aki láthatóan nem érti a klasszikus magas tehermentesítéses párhuzamos és a carving (karcolt) lendület közti különbséget...
Előzmény: (VÁrpád 219109)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.