Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Murau - Kreischberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wohlfühlpension Kreischberg/Egger-Feiel - Nyári ajánlat MurtalGäste kártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
issimus
268 élménybeszámolót írt
268
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Murau - Kreischberg
2008.09.03. 20:05
Az új felvonó nem vált ki semmit. A régi csákányosokkal lehet felmenni hozzá. A panorama étterem helyett schirmbár lesz, de az jó nagy. 170 férőhely. Átépítik az egész alsó állomás épületét. Már dolgoznak a markolók. Nagyobb lesz, nagyobb intersport síkölcsönző és ott is komoly fejlesztéseket terveznek. Úgy néz ki a Kreischberg elindul a nagy síterepek irányába.

Az új hotel két nap csúszásban van és elég drága lett. Drágább mint az építtetők gondolták, ergo eleg kevés személyzetet vesznek bele fel... Allítólag a 230 ágyra összesen 22(!) fős személyzet dukál és a Monarchia Parkkal ellentétben kevés magyar dolgozó lesz. Hogy ez jó vagy rossz mindenki döntse el magának... Az biztos, hogy egy 120-150 ágyas szállodába minimum ennyien dolgoznak máshol Ausztriában. A wellnes részleg a 6. emeleten lesz, kilátással és állítólag több mint 400 négyzetméter.

Úgy megjegyzem hogy egy ekkora szálloádt, ilyen formában én nem építettem volna a Kreischberg mellé. Nyáron így is halott minden. Ahhoz, hogy egy ilyen méretű és ilyen drága szálloda megérje, néhány kilométerrel arrébb Obertauernbe vagy esetleg Salzburgba vagy Tirolba kellett volna építeni... Nagy síterep közelébe. Ha jó helyen van egy szálloda minimum 15 év a megtérülési ideje. A nyár pedig a Kreischbergen 0-a. Na jó +1, de mivel a magyarok nem szeretnek annyira turázni, maradjunk a 0-nál.

Nem ide vág, de a Lachtalban elkészült a nagy víztározó 100 ezer köbméteres jövő héten lesz a nyomáspróba. Új hóágyúk is lesznek és állítólag új szálloda is épül. Lehet, hogy ez is magyar tulajdon, még nincs róla infóm. amint van úgy is adom a drótot.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.