Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter
2016.10.18. 16:16
"Megkockáztatom, hogy a nebulók többsége többet fog sílécen állni mint dobbantani, gimnasztikázni, gerendán parádézni, kötelet mászni, szertornázni, súlytlökni vagy gyűrűn himbilimbizni."

Bocs de ez szerintem téves elmélet! Ez azt sejteti, hogy a síelés tanítása "többet ér", mint az összes többi, meg a himbilimbi sportok. Elfogadom, hogy ezt írod, de nem értek vele egyet! Érdemes lenne evvel kapcsolatosan egy-két szakemberrel beszélgetned. Ilyen felfogás szerint a négyzetre emelés helyett inkább tanítanák biciklizni a gyereket, mert azt lényegesen többször fogja majd tenni az életében, tudomásom szerint mégsem tanítják.

Én nem mondtam azt, hogy 2X10 óra sok a síelésre, de azt viszont mondom, hogy 2X10 óra nagyon kevés! Ezért sem látom értelmét az iskolák többségének esetében.

Nem mondtam olyant sem, hogy a többi sportra racionális a ráfordított idő. Félre olvastál valamit, én azt írtam, hogy sport szempontból szerintem érdemes iskolai időn túl gondolkodni. A testnevelés nálam nem (egy)sport, a sport viszont testnevelés!
Előzmény: (Dave 189797)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.