Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Egy kis segítség, tapasztalt francia utazóktól

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bigmafa
36 élménybeszámolót írt
36
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Egy kis segítség, tapasztalt francia utazóktól
2022.10.04. 15:41
Sziasztok, a meghosszabbított téli szünet ürügyén elkacérkodtam a gondolattal, hogy azt síeléssel töltsük - valami számunkra új módon.
Adott: Egy család 3 gyerekkel (12 éves a legkisebb).
Kipróbálnánk egy hosszabb síutat, január 8-ig bezárólag (9-én kezdődik a suli). Eddig 4 sínapos utakon voltunk főleg Donovaly, Chopok, Ausztria - mind saját szervezés - az ellátásunkról is mi gondoskodtunk. Mindenki szépen síel, de nem vagyunk nagy duhajok.

Felmerült hogy menjünk Franciaországba, ott állítólag olcsó a szállás, jó a terep, stb. Más nem vonz oda - főleg hogy bazi messze van. És hát nem is költenék rá mindösszesen mondjuk 6-700e Ft-nál többet.
Nézem, hogy 120/főtől vannak szállás+jegy kombók olcsóbb síterepre (Puy), de ilyen hosszú úton nem voltunk még soha, felmerült bennem hogy menjünk busszal, akkor legalább vezetni nem kell, talán kényelmesebb is - bár alkalmazkodni kell az utastársakhoz. De ha kocsival megyünk, szabadabbak vagyunk - pl önellátás esetére (Tescos kifli hazai kolbásszal :)
Persze lehet (biztos) van olyan dolog amit nem veszek figyelembe, ezért örülök ha némi támponttal tudtok szolgálni e téren, nem hiszem hogy egyedül én vagyok hasonló preferenciákkal. Mi az ami felejtős (busz?), mi az ami javasolt, stb. Ha nem Franciaország, azt sem bánom, de most van az az év amikor talán több időt rá tudunk szánni a szünet miatt. Persze ha január elején nincs a franciáknál hó, akkor ugye buktuk... :) Köszönöm!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.