Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Egy kis segítség, tapasztalt francia utazóktól

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Daddy
343 élménybeszámolót írt
343
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Egy kis segítség, tapasztalt francia utazóktól
2022.10.23. 09:10
Én is úgy gondolom, hogy megér egy próbát a franciaországi síelés. Kb. 20 éve én is "próbaként" mentem el, és olyan jól sikerült hogy azóta oda járok. Leírták előttem, így nem akarom ismételni hogy miért jó ott síelni. Azt hogy messzebb van mint az osztrák síterepek számomra jól ellensúlyozzák előnyei. Ezt a "messzeséget" akkor értékeltem át, amikor egy franciának ott azt mondtam, hogy tőlünk sajnos messze van és erre megkérdezte hány kilométert utaztam. Válaszomra, hogy 1200-at, nevetve azt mondta, hogy ő több mint 900-at, pedig Franciaországból jött. Egy nagy országban a távolságokat is máshogy ítélik meg.
Első években - buszjárat hiányában - gépkocsival mentem. Volt olyan, hogy a kocsi hátulján lévő "H" betűre rámutatva megkérdezték hogy "Honduras"? Költségtakarékosság szempontjából a buszos út a legjobb. Szerintem csak időben hosszabb, de fizikailag nem kényelmetlenebb mint az olcsó repülőutak. Sok múlik az utazótársakon is. Fegyelmezetlen, az időket be nem tartó, már az indulás után nagyon részeg utastársak kellemetlenné tehetik az utazást.
Véleményem szerint a pályák nehézségi fokának jelölését itt komolyan kell venni. Ami "fekete" az tényleg nehéz, vagy biztos van nehéz szakasza.
Előzmény: (Bigmafa 216192)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.