Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Panoráma apartman - 6 fős apartman Parádsasváron kültéri dézsával és szaunával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mil
800 élménybeszámolót írt
800
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2010.02.27. 09:16
Kedves Machu,

Nagyon nem szórakozok rajtatok. A csupa nagybetűvel való írás a KIABÁLÁS megfelelője cseten, fórumon, e-mailben. Először is nyugodj meg.
Másodszor a felhasználónevem Mil. Az első betű nagy, a többi kicsi. A "te" személyes névmást pedig kisbetűvel írjuk a magyar nyelvben, hacsak nem a mondat elején áll.

Persze, hogy havat kell "kerítenetek", mert ellentétben az alpesi síterepekkel nálatok főszezonban sincs elég, ha van is kevés akkor is rendszeresen elmossa az eső.

Lehet, hogy a "vekengeni" ige az első mátraizmusotok? Nagyszerű lenne, végre valami originál, végre nem csak az Alpok gagyi pótlékaként jelennétek meg. Mindenesetre bármit is jelent, ti sokat "vekengtek", az alpesi jelző ott pörög fent a honlapotok tetején. Alaptalanul, félrevezetően.

Nem az esővel van gond, ez teljesen normális a Mátrában is, csakúgy mint az összes többi hazai hegységben. Ilyen a klímánk. Azzal van a gond, ha mást sugalltok, ígértek, amit aztán nem tudtok hozni.

Látom a webkamerát, havazik. Szuper! De eső és hó váltogatja egymást, vegy esik, vagy havazik nálatok. Ezért értelmetlen a honlapotok szlogenjén felbuzdulva csak úgy kimenni hozzátok, alpesi élményre számítva. Sorry. Fejezzétek be a vetítést.

Csináljátok azt amit a többi hazai síterep. Ha hideg van hóágyúzzatok, ha havazik legyetek hálásak Szent Péternek, és főleg ne szálljatok el magatoktól. Ugyanakkor legyetek magabiztosak: az Alpok pótlékaként kudarcra és közröhejre vagytok ítélve már középtávon is, egy jól felépített helyi mátrai identitással viszont örök sikerre vagytok kárhoztatva.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.