Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Andorra

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Andorra
2005.09.01. 13:24
hát igen, nagy vágyam 1x ide eljutni :)
az indexen van néhány beszámoló róla, bemásolom ide:

"ár-érték.hóbiztosság szempontjából, ha országot nézünk, akkor andorra. tavaly áprlisban voltam itt a skyeuroppal el tartar+pas de le casán, összesen kb 200 km pálya, s csúcs, hogy milyen hely, még dögivel volt hó, ugyanakkor, volt, hogy letekintettél vmelyik csúcsról, s a szemközti pályákon szinte senkit sem láttál, s végig kék ég és napsütés volt, egyike a legnagyobb európai síélményeimnek."

"Pas de la Cas+El Tartar azaz Garndvalira (andorra), mivel én erről beszéltem:
főszezonban is 260 euró körül van a 10 napos, ezért közel 200 km pályát nyújtanak és 63 felvonót; 4 kabinos, 28 székes a többi húzólift, amikor én voltam áprilisban akkor lényegesen olcsóbb volt. s egy exkluzív helyen sízhetsz, meg a pireneusok alapból nem egy olcsó hely, s ehhez képest ez jó ár (szerintem). még olcsóbban jöhetsz ki, ha vmelyik fapadossal mész, márha van ilyen skipackage csomagja, mint pl az easyjetnek, sajna a skynak nem volt, én ezzel voltam. "
"a sky-al Andorrában voltunk tavaly áprilisban, de mivel sajna nem repül a fővárosig (azt hizsem itt nincs is nagy nemzetközi reptér, ha tévednék, akkor vki javítson), szóval Barcelonáig mentünk, innen busztransferrel tovább. a repülő gyors s kényelmes volt és per fő 15-20 000-ből kijött, ebbe már benne van minden (illeték stb).
"
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.