Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Koralpe
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Feriendorf Koralpe - alpesi üdülőházak kedvező áron a koralpei sípályák melett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Viki 76
1 élménybeszámolót írt
1
7 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Koralpe
2017.01.20. 10:05
4 napot síeltünk iskolai sítábor keretében Koralpén.
Először jártunk itt, de biztos hogy visszajövünk még.A pályák kiválóan alkalmasak az oktatásra, és a haladóknak is élvezetes.Nem túl nagy pályarendszer,így a gyerekek nem tudtak "eltűnni" a szemünk elől. Kevesen vannak hétköznap, ami nekünk kifejezetten jó volt, mert nem kellett attól félni h elütik a kezdőinket, vagy esetleg ők mennek neki valakinek. Lehetett szép nagy íveket menni, úgy, hogy senkit nem zavartunk.
A hó állapota jó volt, az idő változó. Egyik nap sütött a nap, 3 napig pedig szél és hóesés volt.
Mi a Hotel Koralpében szálltunk meg, ami telitalálatnak bizonyult.Szuper pályaszállás, nagyon kedves és segítőkész személyzettel,(magyarok)akik mindenben azonnal segítettek nekünk.A hideg időben kifejezetten jól jött, hogy a szállásra simán be tudunk csúszni,így az ebédidőt mindig a szobákban töltöttük.
Az ebéd és a reggeli a Cafe Veroban volt, amiről csak jót tudok mondani.Nagyon kedves személyzet, kiváló szakács, hihetetlenül finom, változatos ételek.A mennyiség is bőven elég volt, mindenki jóllakott.
Összességében tehát azt tudom mondani, hogy iskolás csoportoknak első osztályú választás, de családdal vagy barátokkal is bármikor visszajönnék ide.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.