Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Carving, oktató nélkül

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Carving, oktató nélkül
2011.03.01. 21:19
Ha beleszólhatok, szerintem is jobban jársz, ha egy oktató segítségét veszed igénybe.

Videóról, leírásból ugyan sokat meg lehet érteni, de könnyedén (pontosabban szinte biztosan) valami rossz irányba indulhatsz el valódi fejlődés helyett.

Tapasztalatom szerint elég magas színvonalon kell tudnia valakinek síelnie, hogy már saját magát tudja fejleszteni. És még olyankor is gyakran kell a külső segítség ami egyébként a sítanulás nem mellőzhető része.

Két szezonos síelőként (kérlek ne vedd bántásnak, ez csak tény!) leírásokból, videócskákból sajnos szinte biztosan nem fogod megérteni a teljes mozgást, így esélyed is alig van rá, hogy jó dolgokat csinálj, és gyorsan fejlődj.

A belinkelt videócskák egyébként elég gyengék, azokból szerintem semmi sem fog kiderülni. (például a harmadik http://www.j2ski.com/ski_technique/Carving/3_Progressive_Leg_Lean.html ráadásul egyenesen félrevezető lehet azzal a pillanatal, ahogy a végén a videó megáll...)

Ha mindenképpen magadtól akarsz tanulni -ami becsülendő, mármint a tanulni akarás-, akkor inkább például itt a fórumon kérdezd a hozzáértőket, abból sokkal többet tanulhatsz.

Egyébként az emlegetett Carving mindenkinek dvd messze a legjobb anyag, amiből fejlesztheted magad, bár újra mondom, legjobban akkor járnál, ha nem magad kisérletezgetnél.

Szerintem...
Előzmény: (vassdoki 16890)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.