Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Chopok dél és észak
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel Bystrina - Nyári wellness csomag
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Paganini
48 élménybeszámolót írt
48
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chopok dél és észak
2018.04.08. 13:01
04.07: Egy jó tavaszi free-ride reményében mentünk ki. Ez végül be is jött. Nagyon enyhe idő volt. A csúcs közelében gomolygó köd rontotta csak a passziómat.
Sokakat kicsalt a jó idő, Krupová parkoló 90%-osan ki volt használva. Sorbanállással csak a reggeli feljutásnál találkoztunk (1-2 perc). A pályákat szemmel láthatóan korrektul ratrakolták reggelre. Mi a liftek közül az A5-ön, A2-n, A1-en, B4-en pörögtünk. A siklót hanyagoltuk, mert nagyon kicsi a kapacitása.
Még rengeteg hó van pályán kívül is. Luková meteorológiai állomáson a hómérce nem mérvadó ebben a tekintetben. Tőle 200 méterre méter feletti hóban csúsztuk a fekete 3-ast. Északon a "Május-völgy" is tökéletes volt.
Ch-Délen a lift alatt csúsztunk. Minden fontos ülős lift járt, az északi és a déli oldal is a legalsó állomásig síelhető volt. Pályán nem sokat mentem, délután próbálkoztam a 33, 31, 31A, 36 pályákon, kb. ennyi. A pályák állapota délutánra a nagy melegnek megfelelően összetúrt kásás volt, szlalom-folyosókkal. A parkolóhoz legkényelmesebben a piros 31A szélén tudtam lejutni, mivel a kék 34 már felejtős volt.
Még biztos jövök idén.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.