Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Bánkút
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1158 élménybeszámolót írt
1158
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bánkút
2021.01.31. 14:17
Nem mindenkinek annyira szívügye a síelés és a síturizmus fejlesztése, mint amennyire mi azt elképzeljük. Ha a döntéshelyzetben lévő hivatalnokok nem akarják azt a környezeti terhelést ami ezzel az egésszel jár, akkor persze, hogy nem fognak hozzájárulni semmilyen fejlesztéshez.
Eplényt elnézve szerintem a falun szemmel látható a jótékony hatás, a sípálya bevételéből csapódik le jócskán. A megközelítés is szerencsés, jól karbantartott főútról 800 m.
Bánkút más. Egy gyöngyszem, amit igyekeznek minden lehetséges módon óvni, védeni. A mi szerencsétlenségünk, hogy mostanában nem esik annyi természetes hó, hogy a folyamatos működést biztosítsa. Ezzel együtt jár, hogy kevesebb sínap, kevesebb bevétel, nem jut a legalapvetőbb dolgokra sem.
Pedig a természet védése nem kellene, hogy elavult technikai szinten lévő objektumot konzerváljon. A megoldásra sajnos annyi pénz nekünk soha nem fog rendelkezésre állni mint pár szigorúbban védett helyen. Pl ha nem lehet fent parkoló, akkor lent a hegy lábánál és elektromos megoldású szállító eszközök. Vagy valami ilyesmi, ahol máshol már működik.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.