Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Flow kötés tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bélapó
1434 élménybeszámolót írt
1434
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Flow kötés tapasztalatok
2009.11.03. 18:45
Ma voltam a Budaörsi úton a "Hi-Surf" boltban. Még nincsenek téli hangulatban. Az idei flow kötések már megérkeztek, de még nem csomagolták ki, a bolt közepén vannak feltornyozva a dobozok. A cipők csak jövő hétre (vagy később) várhatók. Kívánságomra az egyik munkatárs azonnal elment, hogy a tavalyi - megmaradt - modellekből a nekem megfelelő méretekből hozzon egy kollekciót a raktárból. Kb 15 perc, addig beszélgetünk, és megnéztem kötésből az idei modellt. Ez tényleg egészen más, mint az enyém volt. Racsnis az első csattok, így egy mozdulattal szorosabbra, vagy lazábbra lehet állítani. Ez már igazán profi kötés. Azzal, hogy középen elvékonyították a papucsot, nagyobb lett a rugalmasság, és külön lehet állítani a szorosságot az orrnál és a felső résznél.
A cipő: 3 tavalyi modellt néztem meg és el vagyok ragadtatva. (Egy 4 éves burtonom van, ami eléggé kipuhult, idén terveztem az új cipőt)A cipők oldalirányú tartása nagyon jó. Előre viszonylag könnyen hajlik hátrafelé abszolút merev. Beépített harántemelő (lúdtalpasok figyelem!!!) és igen komoly sarokfogó, melynek eredményeként a nem túl szorosra húzott cipőben is mozdulatlan a sarok. Apróság, de ötletes a belső zsinórfék.
Az ára is kedvező. A neten feltüntetett árhoz viszonyítva jelentős kedvezmény van ezekre a modellekre. Természetesen kíváncsian várom az idei modelleket, de lehet, hogy el fogok csábulni, és veszek egy tavalyit.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.