Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelés a szobában házi síszimulátorral

2009.01.07. Bata Attila

Időről-időre bemutatunk őrültebbnél őrültebb eszközöket, amelyek kapcsolódhatnak a síeléshez. Ha nyáron, vagy hómentes téli napokon egy kis csúszásra vágyunk akkor, akkor csak elő kell kapni ezt a fura síszimulátort a hozzá tartozó játékkal együtt.
Akár kezdőknek, akár haladóknak is jól jöhet a képen látható síszimulátor – legalább is a gyártó ajánlása szerint. Persze, kicsit bele kell nyúlnia a zsebébe annak, aki ilyen furcsaságon akar síelgetni, hiszen az ajánlott fogyasztói ára 2285 dollár, azaz körülbelül 450 000 forint.

A játékhoz kell egy számítógép is, az Alpin Ski Racing 2007 játék jelenleg csak PC-n működik. A játékban 18 síterep 32 versenypályái közül választhatunk és versenyezhetünk önmagunkkal vagy másokkal. A pályák között szerepel néhány Világkupa helyszín is, mint pl. Beaver Lake, Lake Louise, Chamonix, Garmisch, Kitzbühel, Wengen, Sestriere, Val d'Isère, vagy Kvitfjell. Hat versenyszámban állhatunk rajthoz, a klasszikus alpesi versenyszámokon (műlesiklás, óriásműlesiklás, Super G, és lesiklás) kívül választhatjuk a freeride és speedskiing opciókat is.

A síoktatók, versenyzők, tudósok és sportorvosok segítségével kifejlesztett játékban egy mikrochip segítségével jut el a mozgásunk a képernyőre. Választhatunk könnyebb és nehezebb pályák között, sőt az autósjátékokhoz hasonlóan a futamunkat rögzíthetjük, visszanézhetjük, hogy legközelebb kétszer ne menjünk neki ugyanannak a kapunak. Maga a SKIGYM szimulátor négyzet alakú, fél méter hosszú és fél méter széles, a súlya 23 kilogramm.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.