Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Stubai: az egyik legjobb gleccser a világon

2005.10.17. sielok.hu

Hatalmas megtiszteltetés érte a Stubai gleccserterepet. A nemzetközi síterep üzemeltetők szavazásán egyetlen gleccserterepként került be a tíz legjobb terep közé. Négy kategóriában került a legjobbak közé: a síterep nagysága, a pályák változatossága és karbantartása, valamint a személyzet segítőkészsége tekintetében.
Egy másik szavazáson a német síszövetség kiadványának olvasói a 2003/2004-es szezonban a legjobb gleccserterepnek szavazták meg Stubait, míg a tavalyi szezon alapján a második legjobb gleccserterep lett. Valószínűleg szerepet játszott ebben az 1750 és 3200 méter között található 110 km karbantartott pálya és 24 modern felvonó is.

A tiroli Stubai gleccseren október 19-től ötnapos nagyszabású rendezvénnyel kezdődik az idei szezon. Az ötnapos rendezvényt találóan Testiválnak nevezik, mert összesen 2500 darab felszerelést, boardot, léceket, kötéseket, bakancsokat stb. lehet kemény teszteknek alávetni.

Az október 21-i nap csak a hölgyeké, ekkor csak ők tesztelhetik a felszereléseket és a napvégén "Hókirálynőt" választanak. Másnap következnek a férfiak, hasonló jogokkal és "Hókirály" választással a nap végén.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel Cristall csillagcsillagcsillagcsillag
A magyar alkalmazottakkal üzemelő szálloda a Stubai-völgyben, Fulpmesben található, 1,5 km-re Schlick 2000-től, a gleccser pályáitól pedig 23 km-re. Kétágyas szobák, családi apartman és hatalmas lakosztály várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.