Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Victoria Beckham flancos síelése a Pireneusokban

2006.02.22. Bata Attila

Amíg a férj a focipályát, addig Victoria Beckham és a három gyerek a spanyol síparadicsom Baqueira lejtőit koptatja. Síelni pedig csak úgy szabad, hogy erről mindenki beszéljen. A síelést valamilyen okból igencsak szerető család korábban a madridi fedett síarénában gyakorolta az első mozdulatokat, amelyeket a hírek szerint a két idősebb gyermeknek már jól elsajátított.

A mama nem spórolt amikor felszerelést választott magának. A 6000 angol fontba (2,2 millió forint) kerülő Jacob & Co karóra és Marc Jacobs bakancs tipikusan olyan választás síeléshez, amelyet normális ember sosem venne fel. Legfőképpen azért, mert egyik sem a fantasztikus vízállóképességéről híres. Ehhez képest a Chanel sílécek a hozzátartozó botokkal együtt eléggé olcsónak tűnhet a maga 1300 fontos (kb. 480 ezer Ft) árával. Az első születésnapját a síterepen ünneplő legfiatalabb Beckham, Cruz is méregdrága vörös Ralph Lauren síruhában tündökölt.

Akik olyan szerencsések voltak, hogy a celebritással egy havon csúszhattak megosztották véleményüket az angol bulvárlapokkal, amely nem volt túlságosan hízelgő Viktória sítudására nézve. A legenyhébb vélemények szerint "a kifutón sokkal otthonosabban mozog, mint a Pireneusok hegyeinek lejtőin."

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.