Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Beckham fia kulcscsontját törte snowboardozás közben

2017.02.20. Bata Attila

Az angol sztárpáros, az egykori focista David Beckham és az ex Spice Girls tag Victoria legidősebb fia, a 17 éves Brooklyn egy ártatlan bukás következtében a kulcscsontját törte a család kanadai síelésén. Az esetről videó is készült, amely már milliós nézettségnél tart.
"Törd össze magad, mint Beckham!" - kezdi ironikusan írását a brit Daily Mail. Ezzel utalva egy 2002-es film címére (Csavard be, mint Beckham), amelyben 18 éves lányok próbálnak focista karriert elérni.

Beckham legidősebb fiára vélhetően nem vár fényes karrier a snowboard világában. Azt hogy mennyire kezdő vagy haladó szinten nyomja, mindenki eldöntheti az alábbi a videóról, amelyet saját maga töltött fel.

Broke my collarbone at the end

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

A videó pont a bukást és az előtte történt csúszást mutatja a kanadai Whistler egyik kevésbé forgalmas pályáján. Enyhe lejtőn, az elején egy szűk pályán csúszik, majd kiér egy szélesebbre, ahol szigorúan a pálya szélét keresve kisebb ugrásokat is próbál végrehajtani. A videó végén a deszka eleje belefúródik egy kisebb hókupacba, és kész a bukás.

A bukás után a szokásos orvosi procedúra, röntgen (erről is posztolt képet a közösségi médiában), majd a diagnózis: eltört a kulcscsontja.

A Beckham család mindig is szeretett síelni, amíg a családapa Madridban focizott, a gyerekek sűrűn látogatták a helyi fedett sípályát. A családi vakáció valamelyik síterepen szintén szokásosnak mondható a Beckham családnál. A mostani pihenés talán jókor is jött, hiszen David Beckham e-mail fiókját korábban feltörték és két héttel ezelőtt kellemetlen leveleket szivárogtattak ki.

A korábbi sívakációkhoz hasonlóan a sajtót most is leginkább az érdekelte, hogy Victoria milyen síruhában jelenik meg a síterepen. Ezúttal is a fehéret választotta, ahogy ezen a képen is látható, teljesen összeöltözött az ötéves lányával, Harperrel. 
Victoria Beckham és lánya, Harper (Instagram)
Victoria Beckham és lánya, Harper (Instagram)
KOMMENTEK
minerel | 2017.02.20. 23:09
Anyával nem is szalad el a ló sícucc vásárláskor :-)
http://www.matchesfashion.com/intl/...products/1056329

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.