Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Továbbra is lehet síelni a mátraszentistváni pályán

2007.02.27. sielok.hu

Továbbra is lehet síelni a mátraszentistváni pályán A tegnapi hóesésnek és a folyamatos hóágyúzásnak köszönhetően az országban egyedüli sípályaként folyamatosan üzemel a mátraszentistváni Sípark. A frissen lehullott 10 cm hó és a kedvezően hidegre fordult időjárás segítette az üzemeltetők dolgát. A felső részen 25-35 cm vastag a hóréteg.

A Síparban jelenleg is szerelik az új liftet. A tervek szerint a hétvégén már használni lehet az új Tatra Poma felvonót. Jelenleg a két baby-lift üzemel és folyamatos a síoktatás. Vasárnap este 16:30-tól villanyfényben rendezik meg a gyerekekre részére kiírt síversenyt, a Jeep kupát (XV. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság). Ebben az időpontban az összes (gyermek) résztvevő ingyenesen használhatja a felvonókat.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.