Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb magyar szálloda épül Kreischbergen

2008.03.31. Bata Attila

Újabb magyar szálloda épül Kreischbergen A múlt hét közepén kezdték meg ünnepélyesen az építkezését egy új négycsillagos szállodának az ausztriai Kreischberg síterepén. A magyar befektetők pénzéből finanszírozott beruházás keretében egy 230 ágyas új szállodakomplexum épül közvetlenül a lift völgyállomása mellett.

Már megint magyarok fektetnek be Kreischbergben, adta hírül a Kleine Zeitung. Múlt hét csütörtökjén, az ünnepélyesen megkezdődött egy nyolcszintes, modern szálloda építése, amelyet a Holiday Resort Kreischberg Murau vállalat épít fel a következő szezon elejére a lift mellett.

Az ünnepségen megjelent a helyi idegenforgalmi hivatal képviselője és a település polgármestere is, a jó hangulatot nem ronthatta el az esőzés sem. A tervek szerint a beruházás tizenkét millió euróba kerül, és a szálloda nyitását december hatodikára tervezik.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Kreischberg Pool Villas
Vadonatúj, luxus színvonalú házak a kreischbergi kabinos alsó állomásától 200-300 méterre. Az exkluzív berendezésű, 8-10 fős házak mindegyikéhez szauna ill. merülőkád v. kültéri, fűtött kismedence tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Chalets
Újszerű, 4-14 fős önálló házak a Kreischberg-i felvonótól 150-300 méterre. Egyes háztípusok saját mini wellness részleggel is felszereltek (jacuzzi, szauna). A szezon nagy részében heti turnusban foglalható!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.