Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bad Kleinkirchheim: masszás és szauna a sípályán!

2015.01.05. 2015.01.07. Bata Attila | frissítve: 2015.01.07.

Erről a karintiai síterepről eddig is tudtuk, hogy a wellness egyik fővárosa az Alpokban. Síelés után vagy ahelyett eddig is remek fürdőkben mulathattuk az időt. Mostantól azonban már két csúszás között is beülhetünk egy gyors szaunára a sípályán, vagy kaphatunk egy gyors frissítő masszázst!
A helyi fürdők messze földön híresek. Jól is jött ez mostanában, hiszen itt sem indult legjobban a tél. A havazás nehezen akart megérkezni, de az utóbbi héten már legalább hideg lett és egymás után tudták megnyitni a pályákat a hóágyúknak köszönhetően. És végre megnyíltak azok a pályák, ahová az új szezon két érdekességét telepítették, egy szaunát és egy masszázskabint közvetlenül a sípálya mellé.

A síterep St. Oswald részén szombaton nyílt meg a pálya melletti szauna. A Höhenlift közelében, 1950 méteres magasságban lehet „becsúszni” a szaunába, amely minden bizonnyal egyedülálló élmény az Alpokban. A ThemenCube Vesta infraszaunákkal várja a síelőket. A síruhát fel kell akasztani a fogasra, majd az infraszaunában lehet a hátunkat felmelegíteni, ahol hat főnek van hely. A szolgáltatás érvényes síbérlettel ingyenes. Délután óránként videókapcsolaton keresztül bejelentkezik a helyi római fürdő szauna mestere, aki szívesen válaszol a kérdésekre, vagy akár masszást is lehet nála foglalni síelés utánra.

Masszázs
Masszázs
Aki síelés alatt szeretne masszázst, annak ott a másik újdonság, a Priedröf részen. Itt található az új ThemenCube Solutaris masszázskabin, ahol egy euróért egy tízperces masszázzsal frissülhetünk fel. Itt két főt tudnak egyszerre fogadni.

A síterep most már téli arcát mutatja és a helyiek gőzerővel készülnek a következő hétvége kiemelt programjára, amikor is a világ legjobb női alpesi síelői versenyeznek Bad Kleinkirchheimban a híres Franz Klammerről elnevezett híres pályáján.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Villa Huber csillagcsillagcsillagSuperior
Felújított, tradicionális Hotel a karintiai Afritz am Seeben, Gerlitzentől 8 km, Bad Kleinkirchheimtól 16 km-re. Szolgáltatásai: finn szauna, pezsgőfürdő, kávézó-bár, étterem, konferenciaterem, borospince, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienhäuser Tröster
Komfortos apartmanok a Bad Kleinkirchheim-i sípálya közvetlen közelében, gyönyörű rálátással a városra. Gyaloglásnyi távolságra található a sípálya, a városközpont és a termálfürdő. Csak heti turnusokban foglalható!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel OTP Birkenhof csillagcsillagcsillagcsillag
A több mint harminc éve üzemelő szálloda, mely nevét az udvarban álló nyírfákról kapta, évről évre új arcát mutatja Vendégeinek. Magyaros vendégszeretet osztrák környezetben - ez a titok nyitja. Legközelebbi sípálya: 300 m.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.