Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Beindultak a síliftek Kékestetőn és Mátraszentistvánban

2017.12.26. Bata Attila

Keddtől már a Mátrában is lehet síelni. Ma reggel kilenckor a két szomszédvár, Kékestető és Mátraszentistván is megkezdte az idei síszezont. Kékesen a déli oldal felső részén, Mátraszentistvánban egyelőre szintén csak a síterep felső részén lehet síelni.
Webkamera képnek el lehet hinni: van hó és kevesen vannak Kékesen
Webkamera képnek el lehet hinni: van hó és kevesen vannak Kékesen
Kékestetőn elindult a 2017-2018-as szezon, ahogy az alábbi film is mutatja.

Elkezdődött!
Ma nyitott a Sípark, a felső résszel és előszezoni jegyárakkal. Nyitva lesz: az 5-ös, 6-os, és a 4-es pálya felső szakasza, a SíoktatóPark a felső terasszal, a C, D, E liftek és a V2 mozgójárda. Az üzemeltetők tájékoztatása szerint a pályák állapota az időjárásnak megfelelő. A szolgáltatások közül működik a Hütte, a síkölcsönző és a síiskola.

A Síparkban
A Síparkban
A 4-es pálya és a újonnan épített Panoráma lift tervezett nyitása, december 27., vagyis holnap. Ez persze a hóhelyzet függvényében módosulhat!
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.