Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelők fagyoskodtak az elromlott liften Chopok-délen

2009.01.04. Bata Attila

Síelők fagyoskodtak az elromlott liften Chopok-délen Körülbelül harminc síelő ragadt tegnap délután a Chopok déli részén elromlott négyszemélyes ülőliften, amely Kosodrevina és Srdiečko között közlekedik. Az utasok körülbelül félórát himbálóztak a fagyos hidegben, mire sikerült biztonságosan lehozni őket.
Közvetlenül zárás előtt állt le a Kosodrevina – Srdiečko ülőlift és szerencsére már csak kevesen utaztak rajta. A síterep tájékoztatása szerint a liftet üzemeltető számítógépes rendszer meghibásodott, és egy ideig nem tudták újraindítani a liftet sem előre, sem hátramenetben.

Az ülőszékeken körülbelül harminc utas volt kénytelen fagyoskodni a mínusz 17 fokos hidegben. A meghibásodás a síterep szóvivője szerint 35 percig tartott, ekkor sikerült újraindítani a liftet és nem volt szükség a hegyimentők segítségére. Minden utast épségben le tudtak hozni, senkinek sem történt komoly baja, néhányan kissé átfáztak a kellemetlen kaland alatt.
KOMMENTEK

Szállástippek
Stráni Panzió csillagcsillag
Kedvező ár/érték arányú családi panzió szobákkal és apartmanokkal Myto (500 m), Tále (5 km) és Chopok dél&észak (11 km) közelében. Saját éttermében reggeli, félpanzió és teljes ellátás is rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata Zázvor
Skandináv típusú, fából épült turistaszállás Chopok/Jasná sípályáinak déli oldalától 1300 méterre. Szobák közös fürdőszobával és apartmanok saját fürdővel. Szolgáltatások: reggeli, bár/étterem, társalgószoba, sítároló, síkölcsönző, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Stupka csillagcsillagcsillag
3 csillagos szálloda az Alacsony Tátrában, Tále síközpontban wellness részleggel (medence, szauna, jacuzzi). Reggelis ellátás igényelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.