Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chopok: önkéntes kőszedés ingyen napijegyért

2016.09.13. 2016.09.14. Bata Attila | frissítve: 2016.09.14.

A tavalyi évhez hasonlóan önkéntes alapon ismét megtisztítják Chopok síterepének pályáit. Az önkénteseket szeptember 16-án, pénteken várják a síterep mindkét oldalán. A jelentkezők egy vödröt kapnak, amibe a szemetet és a köveket szedhetik, valamint ajándékba kapnak egy napijegyet is.
Ilyen volt tavaly
Ilyen volt tavaly
Tavaly már kétszer indultak neki önkéntesek, hogy a szezon előtt megtisztítsák a jasnai pályákat a nagyobb kövektől. Most harmadszorra vágnak neki a hegyoldalnak az északi és a déli oldalon. Az érdeklődőket reggel nyolckor várják. Az északi oldalon a Biela Pút lift melletti Happy End vendéglőnél, a délin pedig a Srdiečko szálloda előtt. Aki részt szeretne venni, annak először regisztráltatnia kell magát a síterep honlapján.

Ilyen volt tavaly
Ilyen volt tavaly
A nagy tisztító akció délig tart, akkor mindenkit felszállítanak a csúcson található Rotunda vendéglőbe, ahol az önkénteseket meghívják egy ebédre. Az önkéntesek között minden bizonnyal szép számban lesznek síelők is, ők (is) egy napijegyet kapnak ajándékba fáradozásukért.

Fontos!

A napijegyeket csak előszezonban (december 25-ig) vagy utószezonban (2017. március 20. után) lehet felhasználni. (Frissítve 2016. 09.14.)

Tavaly ősszel körülbelül 300 önkéntes vett részt az akcióban, idén is hasonló létszámot várnak a szervezők.
Tavaly sem volt mindig véresen komoly
Tavaly sem volt mindig véresen komoly
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Chalets Four Leaf
Újonnan épült 2 db házikó Chopok északon, közvetlenül az új 14-es kék pálya mellett! Egyszerűen berendezett szobák LCD TV-vel és saját fürdőszobával. Bérelhető szobánként, szintenként, vagy az egész ház is egyben, max 14 fő részére!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá csillagcsillagcsillag
A Wellness Hotel Bystrá*** az Alacsony-Tátrában, számos népszerű sípálya közelében található: Myto 2 km, Tále 3 km, Chopok dél 9 km. 2000 m² wellness részleggel és gyerekbarát szobákkal várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata 1012
A Chata 1012 házikó a Demänovská völgyben, gyönyörű természeti környezetben, 6 km-re található a Chopok-Jasná síterep északi oldalától. Élelmiszerbolt kb. 700 m, buszmegálló kb. 300 m, étterem kb. 400 m.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.