Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csorba-tó: mától síelhető a Szoliszkó pálya is

2014.01.18. Bata Attila

Hát, a szezon elején nem gondoltam volna, hogy január közepén erről kell beszámolni, hogy a Csorba-tónál végre síelni lehet a Szoliszkó alatti pályán. Általában ezen a pályán már karácsony környékén lehet síelni. Sajnos, ez a szezon eddig így alakul. A Furkota részen még mindig nem lehet síelni.
Január 18., szombat. Ebben az idényben ezen a napon lehet először síelni a Szoliszkó pályán, eddig csak az Interski, Esíčko és Turistická részeket lehetett használni. Ha legalább a hideg megmarad a következő héten, akkor van rá esély, hogy végre a Furkota pályát is sikerül megnyitni a következő hétvégén.

Az üzemeltetők szombat reggel egy különleges ajánlattal várták a síelőket. Egy euróért lehetett síelni reggel 8:00-tól valameddig. A weboldaluk szerint 9:30-ig, de a plakátjuk szerint csak 9:00 óráig. (Valószínűleg, nagyon nem mindegy…) Sajnos ez az ajánlat, csak ma reggelre vonatkozott.

A síterep tett fel néhány képet a nyitás előtt álló Szoliszkó pálya előkészítéséről, igazán szemet gyönyörködtető a látvány.

A Magas-Tátra keleti oldalán sem jobb a helyzet. Tátralomnicon csak a Start állomás alatti pályákat lehet használni. Továbbra sincs elég hó a Lomnici-nyeregben, valamint a Start állomás és a Kőpataki-tó közötti pályákon.

KOMMENTEK

Szállástippek
Penzion Cikovsky
Teljesen felújított panzió igényes és modern szobákkal és reggelis ellátással a Magas-Tátrában, Tátralomnic sípályáitól 4,5 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Praha csillagcsillagcsillagcsillag
A Grandhotel Praha egy több mint 100 éves múlttal rendelkező, ugyanakkor modern és elegáns, minden igényt kielégítő wellness hotel csupán 1 km-re a tátralomnici síközpont völgyállomásától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Stary Smokovec csillagcsillagcsillagcsillag
A Budapesttől kb. 270 km-re található szecessziós stílusban épült Grandhotel Stary Smokovec Ótátrafüred központjában található 1.018 méter magasan. A Hrebienok sikló kb. 100 méterre található a hoteltől, és kb. 10 perc alatt érjük el a Tátralomnici sípályát autóval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.