Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dachstein West: magyar síelő ütközött fának

2020.02.21. Bata Attila

Csütörtök délután Dachstein West-Gosau síterepén egy magyar síelő sodródott ki a pályáról és ütközött neki egy fának. Helikopterrel kórházba szállították.
Illusztráció (Kép: ÖAMTC)
Illusztráció (Kép: ÖAMTC)
A helyi rendőrség beszámolója szerint csütörtök délután 16:30 körül egy 54 éves magyar síelő csúszott le a Dachstein West-Gosau síterepének egyik pályáján (Zwieselalm-Talabfahrt), amikor feltehetően a nagy sebesség miatt lesodródott a pályáról és háttal az egyik fának ütközött.

Szerencséjére a balesetnek szemtanúja volt egy német síelő, aki a segítségére sietett és értesítette a mentőket. A magyar síelőt mentőhelikopterrel a közeli kórházba szállították.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Alpendorf Dachstein West
A hangulatos 6 és 8 fős házikók 400 fő részére kínálnak kényelmes szálláshelyet, 50-450 méterre Dachstein West sípályáitól. A főépületben recepció, minishop, medence és szaunarészleg is található. Reggeli pékáru rendelésre kérhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hideaway Dachstein West
2022 decemberében megnyílt új apartmanház, alpesi környezetben Dachstein West síterep annabergi A1-es felvonójától 8 km-re. 4-6 fős kényelmes, tágas apartmanokkal és 8 fős Penthouse lakással és wellnessel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Der Ulmenhof
2015-ben felújított, igényes, 2-8 fős apartmanok Gosauban, Dachstein-West síterepétől 2,5 km-re, az ingyenes síbusztól 30 méterre! Az apartmanok a téli szezonban 7 éjszakára foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.