Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 2-án nyit a sátoraljaújhelyi sípálya, természetes hóval

2023.12.01. sielok.hu

Most kaptuk a hírt, hogy a sok havazásnak köszönhetően 2023. december 2-án megnyit a természetes hóval borított sípálya a Zemplén Kalandparkban. A pálya még nem tökéletes, ezért a szezon első síelőinek 50% kedvezményt tudnak biztosítani a felnőtt és gyerek síjegyek árából egyaránt a hétvégén.
Nyitásra kész a sátoraljaújhelyi sípálya, természetes havon lehet síelni!
Nyitásra kész a sátoraljaújhelyi sípálya, természetes havon lehet síelni!
Hétfőtől vasárnapig 9-16 óra között lesz nyitva a sípálya, a pénztár 8:30-kor nyit. A webkamera szerint bőven van hó a hegyen, érdemes kihasználni a szokatlanul korai szezonkezdést. Az egyes sípálya, és az 1-3-as felvonók fognak üzemelni, valamint az 1-es pálya varázsszőnyege. A síkölcsönző és a Magas-hegyi Büfé is nyitva lesz 9-16 óra között.

A felső parkolóba nem engedélyezett autóval felmenni. A libegő alsó állomásánál ingyenes parkolási lehetőség van, a pályákhoz a libegővel lehet feljutni. Azok akik nem síelni, csak kirándulni érkeznek, libegőjegy vásárlásával juthatnak fel a sípályához. A sípályára a pénztárral szemben kialakított központi beléptető kapun lehetséges a belépés, a sípályára való érvényes síjeggyel. A pályára utcai cipővel belépni, valamint szánkózni szigorúan tilos. Szánkópálya még kialakítás alatt van, a jövőben szánkózni is lesz majd lehetőség.

További infók elérhetők a Zemplén Kalandpark facebook oldalán.
Sátoraljaújhely pályatérképe
Sátoraljaújhely pályatérképe
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.