Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: interneten is lehet síbérletet vásárolni

2017.11.21. Bata Attila

Már fehérlenek a pályák Donovalyban, ott is készülnek az idei szezonra. A nyitás pontos dátuma még nem ismert, de az biztos, hogy azok a síelők, akik egy szezonban többször is síelnek Donovalyban, ezentúl sokkal könnyebben vásárolhatják meg síbérleteiket.
Így nézett ki november közepén
Így nézett ki november közepén
Az idei szezontól a visszatérő vendégeknek egyszerűsödik a bérletvásárlás. Az új rendszer lényege, hogy legyen egy chipkártyánk akár egy korábbi síelésből vagy nyári kirándulásból Donovaly síterepéről. Mivel a síterep az osztrák Ski Data rendszerét használja, még egy osztrák síelős visszamaradt kártya is megteszi. Innentől fogva már csak regisztrálni kell a síterep oldalán és már indulhat is a vásárlás magyar nyelven.

Minden vásárlás után pontokat kapunk, a pontokat átváltják euróra, ezt pedig kedvezményként a későbbi vásárlásnál visszakapjuk. További információ az online síbérletekkel kapcsolatban itt található.

Bevezető árak és online vásárlás
Bevezető árak és online vásárlás
A korábbiakhoz hasonlóan az idén is lehet kedvezményesen síelni karácsonyig. A nyitás napjától december 24-ig csak 12 euróba kerül a napijegy. A korábbi tapasztalatok alapján ez a Zahradiste oldal (a lankásabb oldal) pályáit jelenti ebben az időszakban, de nem rossz ajánlat három órára Budapesttől. Főleg kezdőknek ebben az időszakban.

Az idei programok közül feltétlenül említsük meg a 26. Honda Kupát, amelyet február 10-én rendeznek a síterepen. Ez a legnagyobb hazai gyerekverseny, ahol csak amatőrök indulhatnak.

Webkamera november 16-án
Donovalyban már többször is havazott az idén. A hóágyúkat is beindították már. Megfelelő időjárás esetén 7-10 nap alatt tudják behavazni a sípályákat.
KOMMENTEK

Szállástippek
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.